In Μανιάτης–«Τόρο», έξω ο «Κάνιο»;

In Μανιάτης–«Τόρο», έξω ο «Κάνιο»;

Gazzetta team
In Μανιάτης–«Τόρο», έξω ο «Κάνιο»;

bet365

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε για το ντέρμπι. Εξαιρετικά δύσκολο για Ιμπαγάσα.

Αρχίζοντας από τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος δέχτηκε ουκ ολίγα σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίκτες της Μέταλιστ, δεν δείχνει τελικά να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα πιστοποιηθεί την Παρασκευή.

Για τον Γιάννη Μανιάτη φαίνεται πως διαφεύγει τον κίνδυνο, και οι αρχικοί φόβοι για θλάση στον τετρακέφαλο όπως όλα δείχνουν δεν θα επιβεβαιωθούν. Οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Έλληνας μεσοαμυντικός πιθανότατα οφείλονται σε κράμπες κόπωσης, κάτι που θα διαπιστωθεί από το ιατρικό τιμ την Παρασκευή.

Τέλος, για τον Αριέλ Ιμπαγάσα τα πράγματα φαίνεται πως είναι πιο σοβαρά. Ο Αργεντινός άσος τραυματίστηκε και συνέχισε το παιχνίδι δύο φορές, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε και η πρώτη εικόνα είναι πως πρόκειται για μικρή θλάση στην γάμπα. Ο «Κάνιο» μεταφέρει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού την έντονη επιθυμία του να παίξει την Κυριακή, αλλά από τον Πειραιώτικο σύλλογο τονίζεται πως δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους «πράσινους», αν επιβεβαιωθεί η αρχική εκτίμηση. Όμως, και στη δική του περίπτωση ασφαλέστερα συμπεράσματα θα υπάρξουν μετά τις εξετάσεις της Παρασκευής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα