Ρε την... ΑΕΚ της Ουκρανίας!

Ρε την... ΑΕΚ της Ουκρανίας!

Γιώργος Τσακίρης Γιώργος Τσακίρης
Ρε την... ΑΕΚ της Ουκρανίας!

bet365

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Μέταλιστ και ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τον... τυπά με το «33» και την ομάδα με τις κίτρινες φανέλες!

Προ ημερών, μία εβδομάδα πριν όχι μακριά, φίλοι μου Ενωσίτες με είχαν ενημερώσει για ένα άρθρο που αφορούσε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ στο οποίο η συμπαθέστατη ουκρανική ομάδα χαρακτηριζόταν ως η... ΑΕΚ της Ουκρανίας.

Τότε προσπαθούσα να καταλάβω πώς προκύπτει κάτι τέτοιο και δεν μπορούσα να συνδυάσω τα γεγονότα. Χρειάστηκε αυτός ο αποκλεισμός της ομάδας του Πειραιά από την παρέα του αγοριού με το νούμερο «33» για να εμπεδώσω πώς γίνεται να... παντρέψουμε την Ενωση με την Μέταλιστ.

Αρχικά η συγκεκριμένη συμπαθέστατη ουκρανική ομάδα φοράει κίτρινα, πολύ κίτρινα όμως, τόσο που σαν ΑΕΚτσή με... έφτιαξε οφείλω να ομολογήσω. Ενώ έχω καλούς φίλους Ολυμπιακούς και τους συνάντησα το πρωί και τους ευχήθηκα καλή επιτυχία, οφείλω να ομολογήσω όταν είδα πάλι τα κίτρινα στο χορτάρι δεν μπορούσα να πάω κόντρα, γι' αυτό και στήριζα τις προσπάθειες των Ουκρανών.


Στο στοίχημα είπα να παίξω τον Ολυμπιακό στο 1-3 αλλά τελικά έπρεπε να σκεφτώ αυτό το άρθρο που μου είχαν μεταφέρει φιλαράκια Ενωσίτες, ότι δηλαδή η Μέταλιστ είναι η... ΑΕΚ της Ουκρανίας! Αρα το σκορ θα ήταν στο 1-2 και όχι στο 1-3... Ναι σίγουρα έτσι θα το έκανε και η... ΑΕΚ της Ουκρανίας.

Δεν είναι μόνο το τελικό σκορ βέβαια που μου φέρνει στο μυαλό την ΑΕΚ βλέποντας την ουκρανική ομάδα. Ηταν η εμφάνιση των φιλοξενούμενων όπως προανέφερα, ο τρόπος που έκανε (με ψυχή και πάθος αξιοζήλευτο) το come back η ουκρανική ομάδα (όπως το είχε κάνει τότε με πρωταγωνιστή τον Σκόκο η Ενωση στο ίδιο γήπεδο) αλλά και περισσότερο από κάθε τι άλλο ο τυπάκος με το νούμερο «33» στην πλάτη... Οχι μόνο πανηγύρισε μπροστά στην θύρα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά έβγαλε και τη φανέλα και έδειχνε τον αριθμό της, το όνομά του (το οποίο δεν θα αναφέρω καν, θα τον λέω «mister 33») και λίγο αργότερα το αυτί του...!!!

Τελικά πραγματικά ο Ολυμπιακός ήταν γκαντέμης αφού έπεσε πάνω στην... ΑΕΚ της Ουκρανίας!!!

Υγ: Και τι δεν θα έδινα να είχα πολλά εκατ. ευρώ, να έκανα κουμάντο στην ΑΕΚ μόνο και μόνο για να φέρω το καλοκαίρι αυτόν τον τυπά με το «33» στην ομάδα. Μόνο και μόνο για τα άντερά του μετά το χαμένο πέναλτι και για την αντίδρασή του στο ματς... Ο πανηγυρισμός του δεν μου άρεσε καθόλου (όχι όταν έδειξε την φανέλα, αλλά η κίνηση των χεριών του) γιατί όλοι πρέπει να σέβονται τους αντίπαλους οπαδούς, αλλά αυτό διορθώνεται!

Υγ2: Θα αποδεχθώ όλο το... κράξιμο των φίλων του Ολυμπιακού έπειτα από τούτο το blog. Καταλαβαίνω πώς θα το εισπράξουν. Απλά θαρρώ πως με πιο καθαρό μυαλό θα εμπεδώσουν πολύ εύκολα ότι δεν αφορά αυτούς, ούτε καν την ομάδα τους, αλλά εκείνους που θα έπρεπε να σέβονται και δεν τον κάνουν! Δεν πανηγυρίζω τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, δεν θέλω να γιορτάζω με... ξένα κόλυβα. Αλλά σεβασμός στην ΑΕΚ ρε...!!!

Υγ3: Στους «8» της διοργάνωσης κάθε ευρωπαϊκού θεσμού έχει πάει μόνο η ΑΕΚ, έτσι και τόσο απλά! Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...