«Τρομοκράτησε» τη Γιουνάιτεντ

«Τρομοκράτησε» τη Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
«Τρομοκράτησε» τη Γιουνάιτεντ

bet365

Οι Βάσκοι χτύπησαν για δεύτερη φορά και η Μπιλμπάο είναι στα προημιτελικά του Europa League. H Aθλέτικ επικράτησε και στο Σαν Μαμές της Γιουνάιτεντ (2-1) και το όνειρο... συνεχίζεται.

Το παραμύθι συνεχίζει για την «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης και η Μπιλμπάο πέρασε το εμπόδιο της Γιουνάιτεντ και βρίσκεται στα προημιτελικά του Europa League. Και αν στο Ολντ Τράφορντ η Αθλέτικ εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, στο «Σαν Μαμές» έκανε απίστευτα πράγματα και το 2-1 μπορεί να χαρακτηρισθεί και... πλασματικό. Η Γιουνάιτεντ δεν έδειξε να θέλει τόσο την πρόκριση και υποτάχθηκε στο εξαιρετικό σύνολο του Μπιέλσα. Τα μηνύματα στάλθηκαν από νωρίς, με τον Μουνιανίν στο 14' να χάνει μεγάλη ευκαιρία και να βλέπει τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι. Στο 22' όμως ήρθε το πρώτο χτύπημα, με τον Γιορέντε να πιάνει εξαιρετικό σουτ στην κίνηση, τον Ντε Χέα να είναι εκτός φάσης και τη Μπιλμπάο να πανηγυρίζει το 1-0. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 28' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν την κεφαλιά του Γκιγκς έδιωξε στην γραμμή ο Αμορεμπιέτα. Η Μπιλμπάο είχε τον έλεγχο κρατούσε εύκολα το υπέρ της σκορ και στο 54' ο Ιραόλα λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς, αφού πέρασε τους πάντες, ωστόσο το πλασέ κατέληξε άουτ. Το δεύτερο χτύπημα ήρθε στο 65' με τον Ντε Μάρκος ουσιαστικά να «σφραγίζει» την πρόκριση.

Ο Φέργκιουσον πέρασε τον Γουέλμπεκ στο ματς στη θέση του Γκιγκς, έδωσε ακόμα περισσότερη κίνηση, αν και αυτή που έχανε ευκαιρίες ήταν η Αθλέτικ, με τον Σουσαέτα στο 78' και τον Ντε Μάρκος στο 79'. Ωστόσο ένα λεπτό αργότερα, ο Ρούνεϊ με μια σουτάρα μείωσε σε 2-1, όμως ο Ιραϊθόθ στο 89' έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων με εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Γουέλμπεκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα