«Να ξαναμπούμε στο πρωτάθλημα» (Vid)

«Να ξαναμπούμε στο πρωτάθλημα» (Vid)

Gazzetta team
«Να ξαναμπούμε στο πρωτάθλημα» (Vid)

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης έστειλε σύνθημα αντεπίθεσης, τονίζοντας πως πρέπει «να πάρουμε το ντέρμπι και να ξαναμπούμε στη διεκδίκηση του τίτλου».

Σε εκδήλωση της «NIKE» έδωσε το παρών ο Κώστας Κατσουράνης. Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως «το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά τις δύο ήττες αλλά πάμε να κερδίσουμε το ντέρμπι για να ξαναμπούμε στο κυνήγι του τίτλου».

Το παρών έδωσε και ο Στέφανος Καπίνος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό». Οι δύο «πράσινοι» υπέγραψαν αυτόγραφα ενώ έπαιξαν και Pro, με τον νεαρό πορτιέρο να διαλέγει την Άρσεναλ και να νικά 3-1 την Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ του «Κατσούρ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα