Φρένο στον κατήφορο!

Gazzetta team
Φρένο στον κατήφορο!

bet365

Ο Πανόπουλος στήριξε απόλυτα τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τα τελευταία αποτελέσματα, όμως οι 6 σερί ήττες έχουν βαρύνει το κλίμα στην Ξάνθη, που την Κυριακή υποδέχεται τα Γιάννενα με την πλάτη στον τοίχο!

Δύο μήνες τώρα η… χαρά αγνοείται στην Ξάνθη! Για την ακρίβεια από τις 22 Ιανουαρίου, τότε που στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής οι ακρίτες με το γκολ του Βλαχοδήμου κέρδισαν 1-0 τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια!

Εκείνη η νίκη… άνοιξε τα φτερά της Ξάνθης που έκανε όνειρα για πιο ψηλά, όμως ένα εφιαλτικό σερί που φτάνει μέχρι και σήμερα ήρθε να τους προσγειώσει άσχημα! Κι όχι μόνο αυτό, καθώς με 29 βαθμούς στην ακριτική πόλη δεν νιώθουν και τόσο άνετα όσο αφορά την παραμονή ειδικά αν συνεχίσουν να τρέχουν στην κατηφόρα με… σπασμένα φρένα!

Οι έξι σερί ήττες, εκ των οποίων οι τρεις στα Πηγάδια έχουν βαρύνει το κλίμα στην ομάδα, ενώ πλέον περισσότερο επισφαλής από ποτέ είναι και η θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο!

Πρόσφατα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, μετά την εντός ήττα από τον Παναιτωλικό που είχε ως αποτέλεσμα την γκρίνια των φιλάθλων ύψωσε ασπίδα γύρω από τον τεχνικό της ομάδας λέγοντας πως ανεξάρτητα από τι θα γίνει ως το φινάλε της χρονιάς ο Ουζουνίδης θα παραμείνει ως προπονητής.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι αυτός θα είναι ο τεχνικός ηγέτης και στο επόμενο πρωτάθλημα! Όμως επειδή εδώ… είναι Ελλάντα, στο θέμα των προπονητών το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα!

Eξάλλου ο Πανόπουλος έχει ως αγαπημένο χόμπι να αλλάζει τεχνικούς σαν τα πουκάμισα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι καλό είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης να κρατάει… μικρό καλάθι, ειδικά αν δεν αλλάξει η εικόνα της ομάδας του. Την Κυριακή, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, οι ακρίτες παίζουν… τελικό πρωταθλήματος για να αλλάξουν το κλίμα.

Μετά από έξι σερί ήττες θέλουν το «τρίποντο» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να ανασάνουν βαθμολογικά και να επιστρέψουν στις τάξεις της ομάδας τα χαμόγελα.

Στην Ξάνθη θεωρούν πως το κακό δίμηνο θα σταματήσει και δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης με τους Γιαννιώτες έτσι ώστε να απελευθερωθούν οριστικά από το άγχος της παραμονής, αλλά και προσωπικά ο Ουζουνίδης να αρχίζει να νιώθει πιο «σίγουρος» στην θέση του.

To αρνητικό σερί της Ξάνθης

19η αγωνιστική: ΟΦΗ-Ξάνθη 1-0
20η αγωνιστική: Ξάνθη-Άρης 0-2
21η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Ξάνθη 3-0
22η αγωνιστική: Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 0-1
23η αγωνιστική: Ξάνθη-Παναιτωλικός 0-1
24η αγωνιστικη: Κέρκυρα-Ξάνθη 2-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα