Μεταμόσχευση ο Αμπιντάλ!

Μεταμόσχευση ο Αμπιντάλ!

Θάνος Σαρρής
Μεταμόσχευση ο Αμπιντάλ!

bet365

Σε μεταμόσχευση ήπατος οδηγείται ο Ερίκ Αμπτιντάλ! Η Μπαρτσελόνα με επίσημη ανακοίνωσή ενημέρωσε για την κατάσταση του Γάλλου αμυντικού, παρακαλώντας για διακριτικότητα!

Το πρόβλημα του Ερίκ Αμπιντάλ δυστυχώς, κατά τα φαινόμενα δεν έχει λυθεί, παρά του ότι αφαίρεσε όγκο τον προηγούμενο Μάρτιο. «Τις προσεχείς εβδομάδες, ο παίκτης θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος. Η μεταμόσχευση αποτελούσε μία επιλογή η οποία είχε επισημανθεί από την αρχή της θεραπείας του, πριν από ένα χρόνο. Εκ μέρους του παίκτη, ο σύλλογος ζητάει τον μέγιστο σεβασμό για το δικαίωμά του στην ιδιωτικότητα και την εμπιστευτικότητα», αναφέρει η ανακοίνωση της Μπάρτσα.

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπαρτσελόνα πληρώνει 2.10 από την vistabet

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Αμπιντάλ είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου και είχε καταφέρει να επιστρέψει στην ενεργό δράση πριν το τέλος της χρονιάς, δίνοντας το παρών στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον Ιανουάριο και ενώ οι φήμες περί αποχώρησής του από τη Μπαρτσελόνα είχαν ενταθεί, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Καταλανούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα