Με Λάζαρο και τριάδα!

Με Λάζαρο και τριάδα!

Νίκος Αθανασίου
Με Λάζαρο και τριάδα!

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξε τα πλάνα του για το ντέρμπι. Σε ρόλο σέντερ φορ ο Χριστοδουλόπουλος και τριάδα στον άξονα των χαφ με Κατσουράνη, Βιτόλο, Σιμάο! Δύσκολα ο Μπουμσόνγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού έδειξε τις σκέψεις τους για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό. Στη σημερινή προπόνηση, ο τεχνικός του τριφυλλιού έβαλε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης και μάλιστα του έδινε συνέχεια οδηγίες για το τι θέλει και τι περιμένει από αυτόν στο ντέρμπι.

Σε απόδοση 3.00 στην sportingbet η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

Ο Φερέιρα χρησιμοποιίησε και τριάδα στα χαφ με τους Βίκτορ Βιτόλο, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Κώστα Κατσουράνη. Στις πτέρυγες, δεξιά και αριστερά, θα είναι ο Κουίνσι με τον Ζέκα. Οσον αφορά τα άκρα της άμυνας δεν προτίθεται να αλλάξει τους Στέργο Μαρίνο και Νίκο Σπυρόπουλο.

Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ ενώ στα στόπερ ο Μπιάρμσιρ είναι σίγουρος και παίζεται μια θέση ανάμεσα σε Καντέ και Σαριέγκι, καθώς ο Μπουμσόνγκ δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα