Αγκαλιά με τους «8»

Αγκαλιά με τους «8»

Μάκης Σταθάτος
Αγκαλιά με τους «8»

bet365

Να «σφραγίσει» την πρόκριση στους «8» του Europa League θέλει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με τη Μέταλιστ (22.05, ΑΝΤ1) μετά τη νίκη στον πρώτο αγώνα στο Χάρκοβο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για πρώτη φορά την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης κάτι που έχουν πετύχει στο παρελθόν και στο Champions League (1998/99), αλλά και στο Κύπελλο Κυπελλούχων (1992/93). Στην προσπάθεια αυτή θα έχουν τη συμπαράσταση 33.000 φίλων τους που αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο φαληρικό γήπεδο.

Βλέπεις νίκη του Ολυμπιακού επί της Μέταλιστ με σκορ 1-0; Παίξτο σε απόδοση 6.00 στην william hill

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Μέγιερι, ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Παπαδόπουλο, Μαρκάνο Χολέμπας και Τοροσίδη. Την τριάδα των χαφ θα αποτελέσουν οι Ορμπάιθ, Μανιάτης και Ιμπαγάσα. Στις πτέρυγες θα ξεκινήσουν οι Μιραλάς (αριστερά) με τον Φουστέρ (δεξιά) και μοναδικός προωθημένος ο Τζιμπούρ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μακούν, Καζίμ, Ντιόγκο, Μοντέστο, Παπάζογλου και Αμπντούν. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπάμποβιτς, Ποτουρίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Μέλμπεργκ, Φετφατζίδης και Μόνχε.

Ο Μίρον Μάρκεβιτς θα παρατάξει τη Μέταλιστ με σύστημα 4-2-3-1 με στόχο να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή. Θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Ντισλιένκοβιτς με την άμυνά του να αποτελείται από τους Γκουέγιε, Τορσιγκλιέρι, Βιγιάγκρα και Πσχενιτσνίκι. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ξαβιέ και Τόρες που θα έχουν πιο μπροστά τους Μπλάνκο, Σόσα, Τάισον και σέντερ φορ τον Ντέιβις.

Την αποστολή της ουκρανικής ομάδας συμπληρώνουν οι Γκοριάνοφ, Ντέντσουκ, Φινίνιο, Βαλάγιεφ, Ομπράντοβιτς, Μάρλος, Μπερεζόφτσουκ, Ρατσένκο και Σελάγεφ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα