Μελισσάς: «Σημαντικός κι ο πόντος»

Νίκος Τσιώκος
Μελισσάς: «Σημαντικός κι ο πόντος»

bet365

Ο Πασχάλης Μελισσάς τόνισε πως και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι πολύ σημαντικός ενόψει της δύσκολης συνέχειας, στάθηκε στην ατυχία του Λεβαδειακού και πιστεύει πως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη.

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα: «Δεν το θεωρώ δίκαιο. Ήμασταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε άτυχοι. Δε ξέρω γιατί μας έχει γυρίσει λίγο τώρα τελευταία και σε μια φάση ένα λεπτό πριν το γκολ χάνουμε μια κλασσική ευκαιρία, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, να τελειώσει εκεί το παιχνίδι και δεχόμαστε ένα γκολ, με την μπάλα να στρώνεται με δυο κόντρες».

Για την ευκαιρία του Ναπολεόνι στο 91': «Ένα γκολ, με το οποίο θα μπορούσαμε να γυρίσουμε ξανά το σκορ. Σηκώνουμε κεφάλι, έχει πολύ δρόμο ακόμη. Εκεί που νομίζαμε πως όλα πήγαιναν καλά και θα τέλειωναν νωρίς, δυστυχώς δε μας κάτσανε τα αποτελέσματα και πρέπει τώρα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεμπερδεύουμε».

Για τα λάθη που έκανε ο Λεβαδειακός και αν βγαίνει η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Το γήπεδο δε βοηθούσε να παιχτεί μπάλα, ειδικά όταν είμαστε στην πλευρά των πάγκων. Και οι δυο ομάδες είχαν λάθη, συμβαίνουν αυτά μέσα στο παιχνίδι. Τακτικά είναι το θέμα να κρατάμε σωστά, να έχουμε τις σωστές κινήσεις».

Για το ότι έχασαν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» την παραμονή: «Όχι, δε θα την κλειδώναμε με τίποτα, έχει δρόμο μπροστά. Σίγουρα, θα ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας έδινε άλλον αέρα, αλλά δεν ήρθε, κι ο πόντος είναι σημαντικός και κοιτάμε τη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Θα παλέψουμε για τη νίκη, ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο χρειαζόμαστε, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που φέτος παρουσιάζεται με πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για το ότι είναι κόντρα στην παλιά του ομάδα: «Δεν έχει σημασία αυτό. Τώρα προτεραιότητα έχει η καινούρια ομάδα. Πρέπει μέχρι και την Κυριακή να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το ποιο είναι το όπλο του Ατρομήτου: «Επιθετικά είναι πολύ καλός ο Ατρόμητος, έχει λύσεις, παίζει ένα καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια, κατά πόσο θα βοηθήσει αυτό το γήπεδο δε ξέρω, αλλά κι εμείς τον τελευταίο καιρό δείχνουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, άσχετα με αυτά τα δυο παιχνίδια με τα Γιάννινα που δε βοήθησαν στο γήπεδο των Ιωαννίνων και το δικό μας. Πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Δημήτρης Μαχαίρας: «Προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη σήμερα, αυτός ο στόχος δεν επετεύχθη. Έχουμε συνέχεια, έχουμε δρόμο μπροστά μας, δε γίνεται να σκύψουμε το κεφάλι και να μας πάρει από κάτω αυτό το αποτέλεσμα διότι δε θα είναι καλό για τους ίδιους τους εαυτούς μας. Συνεχίζουμε, ήμασταν άτυχοι στο παιχνίδι σήμερα, τι να πω, πάμε για τη συνέχεια».

Για τις ευκαιρίες του Λεβαδειακού, κυρίως στο τέλος: «Πιστεύω ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας γιατί χάσαμε μια κλασσική ευκαιρία, όπως είδατε με το δοκάρι, και στην αμέσως επόμενη φάση ο αντίπαλος μας έκανε γκολ. Εκεί πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κλειδώσουμε τη νίκη, να κάναμε εμείς το 2-0, τελικά δεν το πετύχαμε».

Για το αν ο Λεβαδειακός κλώτσησε μια ευκαιρία να πλησιάσει την παραμονή: «Σίγουρα, θα ήταν μια νίκη που θα μας έδινε άλλον αέρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όμως πρέπει να συνεχίσουμε, δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω γιατί, όπως είπα και πριν, έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τι πρέπει να προσέξει ο Λεβαδειακός: «Θα δώσουμε τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό. Ο στόχος είναι καθαρά η νίκη. Εμείς θα κάνουμε αυτό που μπορούμε».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα