Και η Ρίβερ στους μνηστήρες!

Και η Ρίβερ στους μνηστήρες!

Gazzetta team
Και η Ρίβερ στους μνηστήρες!

bet365

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να πορεύονται χωρίς τον Σεμπάστιαν Λέτο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως η αξία του στο... ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι μεγάλη με την Ρίβερ να είναι η νέα «είσοδος» στο club των μνηστήρων!

Θυμίζουμε ότι τα σενάρια θέλουν τον άσο του Παναθηναϊκού να φεύγει το καλοκαίρι από το «τριφύλλι» με προορισμό κάποιο άλλο μεγάλο ευρωπαϊκό club. Ομάδες όπως η Λάτσιο, η Τορίνο, η Μπενφίκα και η Νάπολι έχουν δείξει ενδιαφέρον όμως εσχάτως και η Ρίβερ Πλέιτ... ψάχνεται! Δημοσιεύματα από την Αργεντινή κάνουν λόγο για επαναπατρισμό του.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό πληρώνει 7.40 στην betfair

Σύμφωνα με την «Ole» η Ρίβερ Πλέιτ παρακολουθεί εδώ και καιρό τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς θέλει η επιστροφή της στα μεγάλα... σαλόνια, να είναι θεαματική.
Βέβαια, το όνομα του «Σέμπα» δεν είναι το μοναδικό. Υπάρχουν και άλλα, πιο δυνατά, όπως είναι του Αϊμάρ, του Χάιντσε και του Γκουντιέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα