Με «πιστολέρο» στην 3άδα! (vid)

Φώτης Καρακούσης
Με «πιστολέρο» στην 3άδα! (vid)

bet365

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να εντυπωσιάζει, ο Μήτρογλου συνεχίζει να σκοράρει (1-0 την Δόξα)! Ο συνδυασμός... έστειλε τους Περιστεριώτες στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Στα τρία το ένα δώρο για τον Κώστα Μήτρογλου που οδηγεί εκ' του ασφαλούς τον Ατρόμητο στην Ευρώπη. Ο... πιστολέρο ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει η σημερινή αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα στην Δόξα και τους Περιστεριώτες. Έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, πέτυχε το νικητήριο γκολ και έφτασε τα 13 τέρματα. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Γιώργου Δώνη ανέβηκε μόνη της στην 3η θέση και μπορεί να μην έπιασε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων, αλλά αυτό που έχει σημασία στο πρωτάθλημα είναι να μπαίνουν οι βαθμοί στο... σακούλι.

Ένα... σακούλι που είναι ήδη γεμάτο και αν οι Περιστεριώτες συνεχίζουν να το γεμίζουν και άλλο, θα τους δώσει σίγουρα το εισιτήριο για τα πλέι οφ και το Γιουρόπα Λιγκ.

Από την άλλη η Δόξα σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς απέδειξε αυτό που λέμε από την αρχή. Το ότι δηλαδή δεν έχει έδρα. Το αχανές Καυτανζόγλειο είναι το γήπεδο που κρατάει στην τελευταία θέση τους Δραμινούς, που πλέον μόνο με θαύμα θα καταφέρουν να σωθούν, καθώς η διαφορά τους από την ζώνη σωτηρίας παρέμεινε στους 9 βαθμούς.

Κακό ματς...

Ο αγώνας στο Καυτανζόγλειο ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του κακός. Οι γηπεδούχοι σε ένα ακόμα ματς δεν μπόρεσαν να αναλάβουν τα ηνία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πως θέλουν και τους βαθμούς, αλλά και να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Χαρακτηριστικό το ότι στο πρώτο ημίχρονο εκτός του γκολ είχαμε από μία φάση για κάθε ομάδα.

Αρχικά στο 17' ο Ράντμαν με εκπληκτική επέμβαση νίκησε τον Κοβάσεβιτς και την κεφαλιά που έκανε και τρία λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου σούταρε ο Δαύκος απέκρουσε με τα πόδια και ο Σφακιανάκης υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ με τον βοηθό να ακυρώνει το γκολ.

Χτύπησε και πάλι!

Εκεί όμως που το πρώτο μέρος πήγαινε προς το τέλος του, χτύπησε ο Μήτρογλου. Ο... πιστολέρο έφυγε πίσω από την άμυνα και με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν άλλαξε τίποτα

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ο Ατρόμητος κράτησε καλά πίσω και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη που τον φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Man of the match: Όχι παίκτης του αγώνα, αλλά της χρονιάς είναι για τον Ατρόμητο ο Μήτρογλου, ο νεαρός επιθετικός συνεχίζει να σκοράρει και οδηγεί την ομάδα του στα πλέι οφ.

Αδύναμος κρίκος: Όλη η Δόξα είναι ο αδύναμος κρίκος της κατηγορίας, κάτι που φάνηκε για ακόμα μία φορά. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη δεν μπόρεσε να απειλήσει και πλέον η παραμονή της είναι από εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη.

Στο ύψος του: Μία φορά χρειάστηκε και την έσωσε την ομάδα, ο λόγος για τον Ράντμαν που αν και στο μεγαλύτερο μέρος ήταν θεατής χωρίς εισιτήριο, στάθηκε στο ύψος του.

Η γκάφα: Η ευκαιρία του Κυβελίδη ήταν η γκάφα του αγώνα. Από εξαιρετική θέση ο παίκτης της Δόξας αστόχησε και δεν έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του να παλέψει για κάτι παραπάνω.

Το στραγάλι: Περίπατο για τον Μήτσιου, μιας και ο αγώνας δεν είχε την παραμικρή φάση για να ανησυχήσει ο διαιτητής. Το γκολ του Ατρόμητου σωστά ακυρώθηκε και κανείς δεν έχει το παραμικρό παράπονο.

Το ταμείο του Gazzetta: Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη και ο Ατρόμητος το απέδειξε. Οι Περιστεριώτες χωρίς να χρειαστεί να παίξουν καλό ποδόσφαιρο πέρασαν από το Καυτανζόγλειο και την Δόξα, ανέβηκαν στην 3η θέση, ενώ έχουν και τον ημιτελικό Κυπέλλου. Αλήθεια τι καλύτερο να περιμένουν;

Συνθέσεις ομάδων

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Δαύκος, Τριποτσέρης, Ρούτσης, Αγτζίδης, Κοβάσεβιτς (Κουρμπόγλου 60'), Σικαλιάς, Παπαδόπουλος (Καπέλ 67'), Ψυχογιός (Ουέλινγκτον 46'), Αμπουμπακάρι, Κυβελίδης, Στεργιανός.

Ατρόμητος (Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν (Ιγκλέσιας 82'), Μπρίτο (Τάτος 77'), Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου (Αναστασάκος 80').

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα και το γκολ του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα