Αναβολή και «πράσινη» ήττα!

Αναβολή και «πράσινη» ήττα!

Gazzetta team
Αναβολή και «πράσινη» ήττα!

bet365

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αναβολή του ημιτελικού Ολυμπιακός – ΟΦΗ. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό και τις δύο προηγούμενες το «τριφύλλι» έχασε!

Η πρώτη φορά που αναβολή επηρέασε το «τριφύλλι» ήταν όταν αναβλήθηκε μεσοβδόμαδα παιχνίδι του Λεβαδειακού για πρώτη φορά από τότε ξεκίνησαν να γίνονται αγώνες και Τετάρτη για να βγει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Βοιωτίας δεν αγωνίστηκε και πήγε ξεκούραστη στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο νίκησε τελικά με 1-0 στις 4 Φεβρουαρίου...

Η δεύτερη φορά που μία αναβολή επηρέασε τον Παναθηναϊκό, ήταν όταν μετατέθηκε η 23η αγωνιστική λόγω διαμαρτυρίας της Σούπερ Λίγκας για την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμο, με τη διαμάχη ΕΠΟ και Πολιτείας. Ο Παναθηναϊκός εκείνη την Κυριακή ήταν να αντιμετωπίσει τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, ο οποίος έδινε την Πέμπτη ματς με την Ουντινέζε και είχε συνεχή παιχνίδια. Τελικά η αγωνιστική μετατέθηκε για μία εβδομάδα και ο ξεκούραστος ΠΑΟΚ έκανε πάρτι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Παναθηναϊκός είχε βγάλει ανακοίνωση κατά της Σούπερ Λίγκας, όταν πλέον ήταν αργά και είχε αναβληθεί η αγωνιστική...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα