«Μέσα» και του Πολέμη!

«Μέσα» και του Πολέμη!

Νίκος Αθανασίου
«Μέσα» και του Πολέμη!

bet365

Μπήκαν στον «πράσινο» λογαριασμό τα χρήματα που αναλογούν στο ποσοστό του Πολέμη και τις επόμενες ημέρες θα μπουν και τα υπόλοιπα ώστε να συμπληρωθεί το 1 εκ. ευρώ που έχει υποσχεθεί!

Το απόγευμα της Τρίτης ο Αδαμάντιος Πολέμης πήρε... την σκυτάλη από τον Ανδρέα Βγενόπουλο και έβαλε στον λογαριασμό του Παναθηναϊκού 250.000 ευρώ, χρήματα δηλαδή που αντιστοιχούν στο ποσοστό του όσο αφορά την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση!

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια Πολέμη, τις επόμενες ημέρες θα βάλει και τα υπόλοιπα 750.000 ευρώ προκειμένου να συμπληρωθεί το 1 εκ. που έχει υποσχεθεί! Απλά δεν έγινε τώρα κάτι τέτοιο καθώς είναι δηλωμένη εξ αρχής η θέση να μην αυξηθεί το ποσοστό που κατέχει αλλά να βοηθήσει με διαφορετικό τρόπο οικονομικά τον σύλλογο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα