«Μανιώδης αποφασιστικότητα»

«Μανιώδης αποφασιστικότητα»

«Μανιώδης αποφασιστικότητα»

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ότι στον Ολυμπιακό επικρατεί... μανιώδης αποφασιστικότητα σε κάθε παιχνίδι, ενώ ως στόχο έθεσε το νταμπλ.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στην επίσηση ιστοσελίδα της UEFA, όπου αναφέρθηκε στον επαναήπτικό με την Μέταλιστ, τονίζοντας ότι οι Ουκρανοί είναι πολύ επικίνδυνοι, στους στόχους των ερυθρολεύκων στη φετινή σεζόν και στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Υπάρχει διαφορά στη νοοτροπία της ομάδας, μία... μανιώδης αποφασιστικότητα. Πραγματικά τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, είτε παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες είτε απέναντι σε θεωρητικά πιο αδύναμες, εντός και εκτός έδρας. Ελπίζω να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτή την κατάσταση στο μυαλό μας, γιατί με τα αποτελέσματα που παίρνουμε, αυξάνεται και το πρεστίζ της ομάδας», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μέταλιστ προσφέρεται σε απόδοση 1.80 στην betoto


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις εκπληκτικές αμυντικές επιδόσεις του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, τονίζοντας ότι η δουλειά που γίνεται είναι ομαδική. «Για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε τόσα παιχνίδια σερί μία ομάδα χρειάζεται - πάνω από όλα - να έχει και την τύχη με το μέρος της. Είναι, επίσης, προϊόν σκληρής και ομαδικής δουλειάς και όχι μόνο των αμυντικών. Όποιος και να παίζει είτε στο κέντρο είτε στην επίθεση έχει βοηθήσει στο να πετύχουμε αυτό το απίστευτο στατιστικό».

Ο Ολυμπιακός έκανε το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League με τη νίκη του στην Ουκρανία 1-0 επί της Μέταλιστ. Τώρα μένει να... τελειώσει τη δουλειά. «Είναι τεχνική ομάδα και έχει καλό ρυθμό. Ο προπονητής μας μας είπε μετά το ματς στην Ουκρανία ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, γιατί σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο, όπως είναι αυτός του «Γ. Καραϊσκάκης» ευνοεί γρήγορες ομάδες όπως είναι η Μέταλιστ», σχολίασε ο διεθνής αμυντικός.

Όσο για το ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας στη φετινή σεζόν; «Ο ρεαλιστικός μας στόχος για τη σεζόν είναι το νταμπλ στην Ελλάδα. Όσο για το Europa League δε θέλω να θέσουμε κάποιο στόχο. Έχω «ένα ματς τη φορά» διάθεση. Πρώτα από όλα θα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση την Πέμπτη. Αν το καταφέρουμε, θα είναι κάτι σπουδαίο. Το να είσαι μία από τις 8 καλύτερες ομάδες στο Europa League δεν είναι κάτι που πρέπει να υποτιμηθεί. Από εκεί και πέρα, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε η τύχη να είναι με το πλευρό μας», κατέληξε ο αμυντικός των ερυθρολεύκων.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα