Φιλικό με... άρωμα 2004!

Φιλικό με... άρωμα 2004!

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό με... άρωμα 2004!

bet365

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας και της Πορτογαλίας, οι οποίες συμμετείχαν στον τελικό του EURO 2004 θέλει να διοργανώσει η ΕΠΣ Ηρακλείου στο πλαίσιο των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων.

Ενόψει της παρουσίας της Εθνικής μας ομάδας στην τελική φάση του EURO 2012 η ΕΠΣ Ηρακλείου να διοργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις στο τέλος Μαΐου, οι οποίες θα διαρκέσουν για τρεις ημέρες. Στο πλαίσιο αυτών, η Ένωση της κρητικής πόλης θέλει να κάνει μια αναδρομή στο χρόνο και συγκεκριμένα στο 2004!

Θα κατακτήσει το EURO 2012 η Εθνική μας ομάδα; Παίξτο σε απόδοση 67.00 στην sportingbet

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ηρακλείου, επιθυμεί να διοργανώσει φιλικό αγώνα με τις ομάδες της Ελλάδας και της Πορτογαλίας, που έδωσαν το παρών στον αξέχαστο για όλους τους Έλληνες τελικό του EURO 2004. Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να έρθουν στην Ελλάδα αρκετά... αστέρια της τότε Εθνικής Πορτογαλίας, όπως οι Λουίς Φίγκο, Ρουί Κόστα, να παίξουν με τους τότε πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου

H ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προτίθεται να διοργανώσει τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει το EURO 2012 προς τιμή των δύο ομάδων που Συμμετείχαν στο τελικό του EURO 2004 Ελλάδας-Πορτογαλίας. Στα πλαίσια αυτά απηύθυνε πρόσκληση προς τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας του 2004. Και το ίδιο θα πράξει τις επόμενες ημέρες προς τους Έλληνες Διεθνείς 2004 και τους προπονητές Ρεχάγκελ και Τοπαλίδη.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι το φιλικό παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο μεταξύ των δύο Ομάδων Ελλάδας- Πορτογαλίας με τους ίδιους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον τελικό του EURO 2004. Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα γίνουν με τη Συνεργασία- Συνδρομή του Φορέα ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».

 

Τελευταία Νέα