«Το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός»

«Το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός»

«Το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Φουστέρ έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, όμως ο Μάρκο Ντέβιτς ετοιμάζει... απάντηση. Ο φορ της Μέταλιστ μιλά στο gazzetta.gr για την επίθεση των Ουκρανών και το πλεονέκτημα των Πειραιωτών στο «Καραϊσκάκη».

- Πως θα παίξει η Μέταλιστ στο Καραϊσκάκη;
«Ερχόμαστε να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι η πρόκριση στα προημιτελικά και θέλουμε να τα καταφέρουμε. Γνωρίζουμε καλά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε τι να περιμένουμε. Σκοπός μας είναι να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, υπομονή στην τελική προσπάθεια, αλλά και να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό μακριά από την εστία μας. Βέβαια, υπάρχουν σημαντικές απουσίες, αλλά και παίκτες που δεν είναι έτοιμοι...»

Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ματς Ολυμπιακός-Μέταλιστ; Παίξτο σε απόδοση 2.05 στην william hill

- Ποια είναι η άποψή σου για τον Ολυμπιακό;
«Είναι μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, έμπειρο και το διαπιστώσαμε στην Ουκρανία. Ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε σωστά το ματς, εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και έδειξε την εμπειρία που έχει σε ευρωπαϊκά ματς. Το γεγονός πως έχει φουλ αγωνιστικό ρυθμό τον βοηθά, ώστε να είναι πιο έτοιμος, έχει πολλούς καλούς παίκτες και αρκετές λύσεις. Η ομάδα ήταν εντελώς διαφορετική με αυτή του 2008»

- Μπορεί η Μέταλιστ να διασπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού
«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλά στημένος, εμείς αν και είχαμε τον έλεγχο δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Έχει έμπειρους αμυντικούς, όπως οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος και μας δυσκόλεψαν. Ξέρω πως δεν θα αγωνιστεί ο Μέλμπεργκ, είναι σημαντική απουσία, αλλά ο Ολυμπιακός έχει λύσεις. Εμείς πρέπει να πιέσουμε, να έχουμε υπομονή και να είμαστε έτοιμοι στην τελική προσπάθεια».

- Το γεγονός πως βρίσκεστε με την πλάτη στον τοίχο πόσο σας επηρεάζει;
«Σίγουρα είναι μειονέκτημα για μας το γεγονός πως ηττηθήκαμε στην Ουκρανία, ωστόσο ακόμα πιστεύουμε στην πρόκριση. Δεν υπάρχει πίεση, θέλουμε την πρόκριση και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Ένα γκολ πιστεύω πως θα μας βάλει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης»

- Η έδρα θα παίξει το δικό της ρόλο;
«Είναι καυτή έδρα, οι Έλληνες είναι «τρελοί» με τις ομάδες του και αυτό βοηθά τον Ολυμπιακό. Έχουμε παίξει και σε άλλες δυνατές έδρες, και αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν πιστεύω πως θα επηρεαστούμε. Ο καλός αγωνιστικός χώρος είναι αυτός που θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι μας, κάτι που δεν είχαμε στο πρώτο ματς»

- Θα πάρεις τη θέση του Κριστάλδο, πιστεύεις πως θα σκοράρεις;
«Ελπίζω... Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω ένα γκολ, ωστόσο ξέρω πως δεν θα είναι τόσο εύκολο να σκοράρω. Θα βρεθεώ απέναντι σε έμπειρους αμυντικός, αλλά θα προσπαθήσω να τους ξεπεράσω. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρω εγώ ελπίζω να το κάνει άλλος συμπαίκτης μου».

- Πως περιμένεις να δεις τον Ολυμπιακό στο ματς της Πέμπτης;
«Τον περιμένω πιο επιθετικό. Εντός έδρας είναι πιο δυνατός, ξέρει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δίνονται. Σίγουρα θα υπάρξουν νέα πρόσωπα, όμως από τα άκρα του και η επίθεση θα προσπαθήσουν να κάνουν την διαφορά. Ο Τζιμπούρ και ο Μιραλάς είναι εξαιρετικοί παίκτες και αν βρουν χώρους μπορούν να απειλήσουν».

- Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης;
«Πιστεύω είναι 60%-40% υπέρ του Ολυμπιακού. Διαθέτει εμπειρία, έδρα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει το 1-0 του πρώτου αγώνα. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα και το... 40% να μας στείλει στην επόμενη φάση»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα