Θέλει περισσότερα ο Λεβαντόφσκι

Θέλει περισσότερα ο Λεβαντόφσκι

bet365

Ο μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Σέζαρι Κουχάρσκι, αποκάλυψε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση της Ντόρτμουντ και άφησε να εννοηθεί ότι απορρίφθηκε.

Ο Πολωνός στράικερ διανύει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του και ήδη έχει πετύχει 16 γκολ στην Μπουντεσλίγκα για τους πρωταθλητές. Το συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ φτάνει στο τέλος του το 2014 και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες διαπραγματεύσεις για την επέκτασή του, καθώς όλο και περισσότερες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, με την Μπάγερν να εμφανίζεται να είναι μία από αυτές. Φαίνεται, όμως, ότι ο 23χρονος επιθετικός δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την πρώτη πρόταση που του κατατέθηκε, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του.

«Είμαστε απογοητευμένοι από την πρόταση και το είπα και στον πρόεδρο. Ένας παίκτης της κλάσης του Λεβαντόφσκι θα έπρεπε να είναι ανάμεσα στους καλύτερα αμειβόμενους της Ντόρτμουντ. Η διοίκηση έχει δηλώσει ότι ο Ρόμπερτ είναι στα μελλοντικά τους σχέδια», τόνισε ο μάνατζερ του επιθετικού της Μπορούσια, Σέζαρι Κουχάρσκι.

 

Τελευταία Νέα