Πρώτος και στην Ευρώπη!

Πρώτος και στην Ευρώπη!

Gazzetta team
Πρώτος και στην Ευρώπη!

bet365

Ο Ολυμπιακός διατήρησε απαραβίαστη την εστία του για έκτο σερί ματς, με αποτέλεσμα, όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, να έχει την καλύτερη άμυνα από τους πρωτοπόρους των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αγνοούν για δέκα σερί ματς την ήττα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα έχουν πετύχει έξι συνεχόμενες νίκες χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μέταλιστ προσφέρεται σε απόδοση 1.91 στην william hill

Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είδε την εστία του να παραβιάζεται ήταν στις 22 Ιανουαρίου και στην ήττα από την Ξάνθη στα «Πηγάδια». Από τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας μετρούν μόνο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με συνολικό απολογισμό τερμάτων 21 υπέρ και μηδέν κατά.

Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί μόλις 14 γκολ σε 24 ματς. Δηλαδή δέχεται 0,58 γκολ ανά αγώνα. Η συγκεκριμένη επίδοση είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη από τις ομάδες που προπορεύονται στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Δείτε αναλυτικά τον σχετικό πίνακα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΜΑΔΑ

ΠΑΘΗΤΙΚΟ

ΑΓΩΝΕΣ

Μ.Ο.

Ελλάδα

Ολυμπιακός

14

24

0,58

Γερμανία

Ντόρτμουντ

16

25

0,64

Ιταλία

Μίλαν

22

27

0,81

Ισπανία

Ρεάλ Μαδρίτης

23

26

0,88

Αγγλία

Μάντσεστερ Γ.

27

28

0,96

Γαλλία

Παρί Σεν Ζερμέν

26

27

0,96

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα