Εμπάργκο δηλώσεων η Γιούβε!
Οι διαμαρτυρίες στις τάξεις των Μπιανκονέρι υπάρχουν εδώ και αρκετές εβδομάδες, καθώς σε 27 αγώνες έχουν στήσει τη μπάλα στη βούλα μόλις μία φορά, ενώ ο Αντόνιο Κόντε ήταν τιμωρημένος στον αγώνα στο Μαράσι για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα με την Μπολόνια. Η Γιουβέντους διαμαρτύρεται για πέναλτι (του Καρβάλιο) στον Μάτρι στο πρώτο μέρος αλλά και για το ακυρωθέν γκολ του Σιμόνε Πέπε ως οφσάιντ σε μία εξαιρετικά οριακή φάση. Η... σιωπή της Γιούβε απαγορεύει σε όλου τους ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο να προβούν σε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης.
*Εκτός από τους Τορινέζους και η Τζένοα φωνάζει για δύο πέναλτι για μαρκαρίσματα στον Ροδρίγο Παλάσιο και τον Μάρκο Ρόσι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
