Επαγγελματική νίκη για Ατλέτικο (vid)
Και όμως αυτή που ξεκίνησε δυνατά ήταν η Γρανάδα η οποία εκμεταλλευόμενη την κούραση των «ροχιμπλάνκος» έγινε επικίνδυνη χωρίς όμως να φτάσει στο γκολ. Αντίθετα αητή που το κατάφερε ήταν η ομάδα του Σιμεόνε με τον Μιράντα στο 38ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή.
Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη με την Ατλέτικο έχοντας στην άκρη του μυαλού της και το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για την Ευρώπη να κρατάει το υπέρ της σκορ και να κλειδώνει τη νίκη με τον Φαλκάο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Με το τρίποντο αυτό οι «ροχιμπλάνκος» έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε παιχνιδιών χωρίς νίκη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
