Μάχη... φορμαρισμένων στο Μάιντς

Μάχη... φορμαρισμένων στο Μάιντς

bet365

Η φορμαρισμένη Μάιντς υποδέχεται την φορμαρισμένη Νυρεμβέργη στην «Κοφέις Αρένα» με τους γηπεδούχους να ποντάρουν στον Ζιντάν και τους φιλοξενούμενους στην… άμυνα.

ΜΑΪΝΤΣ: Μετά την χειμερινή διακοπή η Μάιντς είναι αγνώριστη προς το καλύτερο. Ο Ζαλάι έχει επιστρέψει, ενώ η απόκτηση του Ζιντάν έχει λύσει στην ουσία το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας στον πρώτο γύρο. Ο Αιγύπτιος σκοράρει ακατάπαυστα, με την ομάδα του Τούχελ να παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο στις τελευταίες αγωνιστικές, κάτι που επιβεβαίωσε και στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», όπου έχασε στο τέλος 2-1. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση – όπως και οι αντίπαλοί τους – όμως έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο στην «Κοφέις Αρένα».

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Η υπόθεση παραμονή στην Μπουντεσλίγκα έχει τελειώσει στη Νυρεμβέργη μετά τον σχετικά κακό πρώτο γύρο της ομάδας. Το νικηφόρο σερί έχει φτάσει τα 3 παιχνίδια, με την ομάδα να παίζει με πάθος να ικανοποιεί, να έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία και να θυμίζει σε πολλά την περσινή Νυρεμβέργη, που έφτασε να διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Με την ίδια προσοχή στην άμυνα να αγωνιστεί και απέναντι στην Μάιντς, όμως είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να πάρει κάτι από το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να επιτίθενται κατά κύματα στα τελευταία παιχνίδια.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Μάιντς:
Γνωστές οι απουσίες για τους γηπεδούχους, καθώς λόγω τραυματισμού θα λείψουν οι Πόσπεχ (19 συμμετοχές), Σβένσον (8 συμμετοχές) και Ρίσε (10 συμμετοχές).

Νυρεμβέργη: Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου Πέκαχρτ για τους φιλοξενούμενους, ενώ θα λείψουν ακόμη οι τραυματίες Ρακόφσκι, Φραντς και Νίλσον.

ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 παιχνίδια)

ΜΑΪΝΤΣ

Ντόρτμουντ-Μάιντς 2-1
Μάιντς-Καϊζερσλάουτερν 4-0
Χόφενχαϊμ-Μάιντς 1-1
Μάιντς-Ανόβερο 1-1
Σάλκε-Μάιντς 1-1
Μάιντς-Φράιμπουργκ 3-1

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
Νυρεμβέργη-Γκλάντμπαχ 1-0
Βέρντερ-Νυρεμβέργη 0-1
Νυρεμβέργη-Κολωνία 2-1
Άουγκσμπουργκ-Νυρεμβέργη 0-0
Νυρεμβέργη-Ντόρτμουντ 0-2
Ανόβερο-Νυρεμβέργη 1-0

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-0-0 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 3-0
2009-10: 1-0
2008-09: 2-0
2006-07: 2-1
2005-06: 4-1

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μάιντς (Τόμας Τούχελ):
Βέτκλο, Ζαμπάβνικ, Νοβέτσκι, Κίρκοφ, Μπούνγκερτ, Σότο, Πολάνσκι, Καλιγκιούρι, Τσούπο Μότινγκ, Ζαλάι, Ζιντάν.

Νυρεμβέργη (Ντίτερ Χέκινγκ): Σέφερ, Φόινλερ, Μαρόχ, Βόλσαϊντ, Χλούσεκ, Σίμονς, Μπάλιτς, Χέγκελερ, Τσάντλερ, Εσβάιν, Μπουνιάκου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα