Δύο τιμωρημένοι στον Λεβαδειακό

Δύο τιμωρημένοι στον Λεβαδειακό

Δημήτρης Τομαράς
Δύο τιμωρημένοι στον Λεβαδειακό

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι Φαβάλι και Πόποβιτς τέθηκαν εκτός από το ματς του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω τιμωρίας τους. Επανήλθαν στις προπονήσεις οι Ναπολεόνι και Λισγάρας.

Στο γήπεδο της Χαιρώνειας ξεκίνησε η σύντομη προετοιμασία των ποδοσφαιστών του Λεβαδειακού για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από αυτό το ματς θα λείψουν οι τιμωρημένοι Φαβάλι και Πόποβιτς.

Ο Παράσχος αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της προπόνησης στη βελτίωση της επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας της ομάδος μέσα από ασκήσεις τακτικής, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος έπειτα από αρκετό καιρό οι Ναπολεόνι και Λισγάρας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα