«Λουκέτο» σε συνδέσμους του ΟΦΗ!

«Λουκέτο» σε συνδέσμους του ΟΦΗ!

Νίκος Τσιώκος
«Λουκέτο» σε συνδέσμους του ΟΦΗ!

bet365

«Λουκέτο» σε συνδέσμους του ΟΦΗ έβαλε η αστυνομία, με τους οργανωμένους φιλάθλους των κρητικών να βγάζουν ανακοίνωση και να τονίσουν πως καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα διωγμό.

Την απόφαση να βάλει «λουκέτο» στους συνδέσμους «Snakes» και «Κρήτες» του ΟΦΗ πήρε η αστυνομία, την οποία γνωστοποίησε στη συνάντηση που είχε χθες με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και τα προεδρεία των συνδέσμων.

Σε απόδοση 1.95 στην william hill η νίκη του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου

Αυτό έφερε την αντίδραση των οργανωμένων φιλάθλων, που εξέδωσαν ανακοίνωση, όπου τονίζουν πως καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα διωγμό και καλούν όλους τους Ομιλίτες σε συστράτευση για ένα νέο ξεκίνημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων του ΟΦΗ

Φίλοι Ομιλήτες, έπειτα από δεκαετίες των συνδέσμων μας, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα διωγμό.

Μετά από χρόνια προσφοράς στην ομάδα μας και στην κοινωνία της πόλης μας με υπερήφανους αγώνες για την ανεξαρτησία και την πρόοδο του σωματείου μας δεχόμαστε ένα πρωτόγνωρο και άδικο πόλεμο.

Οι αγώνες μας δεν κάμπτονται από παρερμηνείες νόμων και διατάξεων που μοναδικό σκοπό τους έχουν την εξόντωση του δυναμικού λαού μας.

Καλούμε όλους τους Ομιλήτες σε συστράτευση για ένα νέο ξεκίνημα.

Υ.Γ. Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.

Είμαστε εδώ

Είμαστε μαζί

Λέσχη φίλων Ο.Φ.Η

SNAKES -4- Heraklion Club.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα