«Πίστη στην παραμονή!»
Ο Μαρτίν ήταν από τους δημιουργούς της ομάδας του στο 3-2 επί του Λεβαδειακού. Με τις αλλαγές του Χάβι Γκράθια στο δεύτερο μέρος βρήκε τον χώρο για να κάνει παιχνίδι και έφτιαξε το δεύτερο και το τρίτο γκολ της ομάδας του σε Ιωάννου και Μαζνόφ αντίστοιχα. Ο ίδιος, μιλώντας στο gazzetta.gr, τονίζει ότι παίζει όπου του πει ο προπονητής του, αναφέρεται στην ψυχολογία που χτίζει η ομάδα του και στις ελπίδες για παραμονή.
Η νίκη της Κέρκυρας επί της Ξάνθης προσφέρεται σε απόδοση 2.35 στην betoto
Τρεις ομάδες στους 21 πόντους και η μάχη της παραμονής φουντώνει...
«Όντως, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη μάχη που δίνουμε όλες οι ομάδες για την παραμονή. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Λεβαδειακό πιστεύω στο ματς το προηγούμενο, όπου χάσαμε 4-3. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι εκεί και σε συνδυασμό με την χθεσινή νίκη, τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Δεν πειράζει όμως, προχωράμε, συνεχίζουμε τη μάχη μέχρι τέλος».
Μια μεγάλη νίκη με τον Λεβαδειακό και ενώ βρισκόσασταν πίσω με δύο τέρματα. Τι άλλαξε και καταφέρατε την ανατροπή;
«Βγήκαμε από τα αποδυτήρια στο δεύτερο μέρος για να επιτεθούμε με κάθε τρόπο. Μας επηρέασε πολύ το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε από πέναλτι, καθώς ήταν στην αρχή του ματς και μας χάλασε τα σχέδια. Αλλά είπαμε όλοι στα αποδυτήρια ότι πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα και παρότι μας έβαλαν κι άλλο γκολ δεν τα παρατήσαμε. Πιέσαμε, βγάλαμε πάθος και τα καταφέραμε».
Πως νιώθεις όταν σε ένα τόσο κρίσιμο ματς βρίσκεσαι πίσω με δύο τέρματα; Πίστευες στη νίκη;
«Ήταν σίγουρα πολύ δύσκολο συναίσθημα. Ξέραμε ότι έπρεπε να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε ό,τι είχαμε στη συνέχεια, μειώσαμε γρήγορα και πιστέψαμε ότι μπορούμε την ανατροπή».
Σας βοήθησαν οι αλλαγές του προπονητή; Είδαμε την ομάδα να αλλάζει πρόσωπο μέσα στο γήπεδο...
«Σίγουρα τα παιδιά που μπήκαν μέσα βοήθησαν πολύ την ομάδα, τόσο με τα γκολ όσο και γενικότερα. Ήταν πολύ σημαντική η συμμετοχή τους».
Εσύ μετά τις αλλαγές έπαιξες πιο πίσω και δημιούργησες τα δύο γκολ της ομάδας σου. Προτιμάς να παίζεις κορυφή ή λίγο πιο πίσω για να κάνεις παιχνίδι;
«Ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η θέση μου είναι στην επίθεση, αλλά μπορώ να παίξω όπου μου πει ο προπονητής μου».
Έχετε δύσκολα ματς, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό... μπορείτε να πάρετε κάτι από αυτά;
«Εμείς σε κάθε ματς πηγαίνουμε για τη νίκη. Παιχνίδια σαν αυτά με τον Λεβαδειακό μας βοηθούν στην ψυχολογία. 11 εναντίον 11 παίζουμε και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πάρουμε βαθμούς σε κάθε ματς».
Πιστεύεις ότι θα καταφέρετε στο τέλος να πανηγυρίσετε μία μεγάλη παραμονή;
«Είναι κοινός στόχος όλων στην ομάδα και παλεύουμε για αυτό. Εμείς οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ, ο κόσμος και η διοίκηση έχουμε επικεντρωθεί στον στόχο της παραμονής. Με τη νίκη αυτή κερδίσαμε λίγη ηρεμία παραπάνω, αλλά τέλος. Δεν θριαμβολογούμε. Γιατί αν χάσουμε στο επόμενο ματς με τον Εργοτέλη, η νίκη αυτή δεν θα έχει νόημα. Το πιστεύουμε!»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
