Off 3 εβδομάδες... χωρίς νυστέρι!

Off 3 εβδομάδες... χωρίς νυστέρι!

Νίκος Αθανασίου
Off 3 εβδομάδες... χωρίς νυστέρι!

bet365

Δεν περνά τη πόρτα του χειρουργείου ο Σεμπάστιαν Λέτο αλλά μένει τρεις εβδομάδες εκτός και παραμένει στην Ιταλία για αποκατάσταση!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο εξετάστηκε από τους ειδικούς γιατρούς στη Μπολόνια και το απόγευμα της Τρίτης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για την κατάσταση του Αργεντικού επιθετικού, χωρίς όμως να γνωστοποιεί το ακριβές πρόβλημα του 25χρονου άσου που όπως όλα δείχνουν είναι χονδροπάθεια.

Σε απόδοση 2.74 βρίσκουμε στην betfair τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Ο «Σέμπα» μένει εκτός τουλάχιστον τρεις εβδομάδες- χάνει ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΟΦΗ και... βλέπουμε- και θα παραμείνει στη Μπολόνια το επόμενο εικοσαήμερο, ώστε η θεραπεία του να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σε πρώτη φάση γλιτώνει το... νυστέρι και φαίνεται πως δεν χάνει την χρονιά. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την ανταπόκριση που θα έχει το «λαβωμένο» του γόνατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι έπειτα από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Μπολόνια, παρουσία και με τη συνερασία του επικεφαλής του ιατρικού επιτλείου της ομάδας, κ. Π. Κουλουμέντα, και η νέα γνωμάτευση που προέκυψε είναι ότι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση των ενοχλήσεων στο γόνατο του αθλητή είναι η συνέχιση της συντηρητικής θεραπείας που ακολουθούσε και κατά το διάστημα που προηγήθηκε στην Παιανία.

Ο χρόνος που θα απαιτηθεί μέχρι την αποκατάσταση του αθλητή εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της αποκατάστασης αποφασίστηκε από κοινού ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει κατά τη διάρικεια της θεραπείας του στο κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα