Ο... αναποφάσιστος Τζίγγερ!

Ο... αναποφάσιστος Τζίγγερ!

Gazzetta team
Ο... αναποφάσιστος Τζίγγερ!

bet365

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ξεκαθαρίσει σε μετόχους πως θα εκπροσωπηθεί στη Γ.Σ της Παρασκευής ενώ στο περιβάλλον του αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά! Στάση που προκαλεί ερωτηματικά.

Την Παρασκευή στη Γ.Σ θα κριθεί αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να ελπίζει σε λύση που θα του δώσει την ευκαιρία να ανασάνει οικονομικά και να βγει μια και καλή από το διοικητικό αδιέξοδο του τελευταίου ενάμιση χρόνου.

Για να προχωρήσουν χρειάζεται η παρουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη, η συμπεριφορά του οποίου προκαλεί ερωτηματικά. Ο μεγαλόμετοχος του «τριφυλλιού» είναι ξεκάθαρο πως δεν θα παραστεί στη συνέλευση αν και ως υπεύθυνος για το πρότζεκτ του Βοτανικού θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις στους υπόλοιπους μετόχους.

Εκτός αυτού, ο Τζίγγερ διατηρεί περίεργη στάση ακόμη και για το αυτονόητο. Δηλαδή την εκπροσώπηση του από δικηγόρους, ώστε να περάσει τουλάχιστον το 0,33. Το... περίεργο της υπόθεσης έχει να κάνει με τα όσα λέει σε μετόχους και με όσα αναφέρει στο περιβάλλον του.

Ο μεγαλομέτοχος έχει ξεκαθαρίσει σε μετόχους πως δεν πρόκειται να τραβήξει το θέμα στα άκρα και θα στείλει κανονικά δικηγόρους. Από την άλλη, σε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και να μην εκπροσωπηθεί!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα