«Ανοίξτε τις πόρτες»

«Ανοίξτε τις πόρτες»

Νίκος Αθανασίου
«Ανοίξτε τις πόρτες»

bet365

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα ζήτησε η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής να είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους ώστε να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια.

Η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου είναι προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό σε μια συνεδρίαση όπου κρίνεται το μέλλον της ομάδας. Τα περιθώρια έχουν στενέψει, η αγχόνη της ΟΥΕΦΑ πλησιάζει και στο τριφύλλι είναι υποχρεωμένοι να βάλουν ένα τέλος στη διοικητική αβεβαιότητα.

Στο πλαίσιο αυτή της συνέλευσης ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα, ζήτησε η Γ.Σ. να είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση στον κόσμο της ομάδας που κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα και για να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια.

Τι προβλέπει ο νόμος...

Σύμφωνα με το νόμο οι εταιρίες που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο, είναι υποχρεωμένες να πραγματοποιούν «ανοιχτές» Γενικές συνελεύσεις. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια εταιρία εισηγμένη στο χρηματιστήριο αλλά από τη στιγμή που το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και η κατάσταση πολύ δύσκολη για τους πράσινους είναι λογικό οτιδήποτε συμβεί την Παρασκευή να έχει ο κόσμος την δυνατότητα να ενημερωθεί από τους δημοσιογράφους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα