Χάνει Λέτο και... δύναμη (vids)!

Χάνει Λέτο και... δύναμη (vids)!

Χάνει Λέτο και... δύναμη (vids)!

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αγωνιστεί χωρίς τον Σεμπαστιάν Λέτο για καιρό ακόμα και το gazzetta.gr παρουσιάζει τι χάνουν οι πράσινοι!

Ο Σεμπαστιάν Λέτο μπορεί να έχει να αγωνιστεί από τις 22 Ιανουαρίου, αλλά παραμένει ακόμα πρώτος σκόρερ στη Super League έχοντας σκοράρει 15 γκολ σε 17 αγώνες. Αναμφισβήτητα ο Σέμπα είναι ο φετινός ηγέτης του Παναθηναϊκού, καθώς λόγω του Τζιμπρίλ Σισέ αλλά και των αρκετών τραυματισμών στην επίθεση κλήθηκε να παίξει ρόλο σέντερ φορ και τα κατάφερε περίφημα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Ζεσουάλδο Φερέιρα που ρίσκαρε χρησιμοποιώντας στην κορυφή της επίθεσης, όμως, δικαιώθηκε! Ολες οι μπαλιές πέρναγαν από τα πόδια του Σέμπα που έδειχνε αναγεννημένος στον αγωνιστικό χώρο. Ολα αυτά καλά και ωραία το 2011, όμως, το 2012 μπήκε με το αριστερό στον Λέτο.

Λόγω της άδειας των Χριστουγέννων, ο Λέτο πήγε στην πατρίδα του για να περάσει μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα τις γιορτές και αφού είχε ήδη συμπληρώσει κάρτες αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο πρώτο ματς του 2012 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (1-1).

Ο Σέμπα επέστρεψε για τέσσερα ματς (Κέρκυρα, Γιάννινα, Δόξα Δράμας, Ατρόμητο) όπου ο Παναθηναϊκός μέτρησε ισάριθμες νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0), αλλά αυτά ήταν και τα τελευταία του.

Ο 26χρονος άσος πρόλαβε σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος να χαρακτηριστεί από φίλους και εχθρούς ως ο καλύτερος παίκτης της Super League. Ο λόγος ήταν τα 15 του γκολ, οι 5 ασίστ αλλά και όλα όσα έκανε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αργεντινός ήταν ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στα 1502 λεπτά που έπαιξε! Μοναδικό μείον του, οι έξι κίτρινες που αντίκρισε, αλλά οι περισσότερες ήταν για διαμαρτυρία αφού οι κλωτσιές που έτρωγε από αντιπάλους ήταν ιδιαίτερα σκληρές.

Το 50% χωρίς Λέτο!

Ο Λέτο θα χάσει σίγουρα το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ενδέχεται να μην αγωνιστεί και απέναντι στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι που θα κρίνει τον φετινό τίτλο. Πάντως, υπάρχει και το σενάριο για νυστέρι που τότε θα χάσει όλη τη σεζόν.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Σεμπαστιάν Λέτο, χάνει το 50% από την δύναμη του. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα στατιστικά. Στα έξι παιχνίδια που ο Αργεντινός δεν έχει αγωνιστεί το τριφύλλι έχει νικήσει τρεις φορές.

ΣΕΖΟΝ 2011-2012

ΗΜ/ΝΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΣΚΟΡ

04/01/12

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

1-1

29/01/12

Δόξα Παναθηναϊκός

0-1

04/02/12

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός

1-0

12/02/12

Παναθηναϊκός – Ξάνθη

3-0

18/02/12

Εργοτέλης – Παναθηναϊκός

0-2

04/03/12

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

0-2

ΣΥΝΟΛΟ

3 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα