Βαριά καμπάνα στον Γκερέρο! (vid)
Ο Περουβιανός, με την μπάλα να μην είναι διεκδικήσημη έκανε ένα μαρκάρισμα με στόχο το... πόδι του αντιπάλου, τον οποίο και «γκρέμισε», με την ομάδα να βρίσκεται ήδη πίσω στο σκορ με 3-0. Αποτέλεσμα ήταν να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη και εν συνεχεία να «φάει» τιμωρία οκτώ αγωνιστικών!
Ο τεχνικός διυθυντής του Αμβούργου, σχολίασε την φάση λέγοντας: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από τη συγκεκριμένη απόφαση. Δε συγχωρώ το αντιαθλητικό παιχνίδι, όμως όταν το συγκρίνεις με άλλα μαρκαρίσματα βλέπεις πως δεν άξιζε τέτοια ποινή».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
