Και πώς να το χάσει;

Και πώς να το χάσει;

Gazzetta team
Και πώς να το χάσει;

bet365

Το μεγάλο αφεντικό είναι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του τίτλου και αν περάσει από τον ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό θα έχει τον πρώτο λόγο.

Η νίκη των «ερυθρολεύκων» στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ σε συνδυασμό με το «διπλό» του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, έφερε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας δίνοντας του το ψυχολογικό αβαντάζ εν όψει του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής.

Βάσει προγράμματος ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και αν δεν χάσει στον ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό θα βρίσκεται μια ανάσα πριν από τον στόχο του. Και αυτό διότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πολύ πιθανό να φτάσει αήττητη ως το τέλος.

Την 24η αγωνιστική υποδέχεται τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μετά πάει για το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια επιστρέφει και πάλι στο φαληρικό γήπεδο για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Ολυμπιακός την 28η αγωνιστική παίζει εντός έδρας με Κέρκυρα και μετά έχει δύο σερί εκτός με ΠΑΣ στα Γιάννενα και Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας στις 7 αγωνιστικές που απομένουν θεωρητικά είναι βατό και αν καταφέρουν να περάσουν αλώβητοι στο ντέρμπι με τους «πράσινους» θα βρεθούν αγκαλιά με τον τίτλο.

Αυτό ενισχύεται με την εικόνα που δείχνει ο Ολυμπιακός τον τελευταίο ενάμισι μήνα. Μετά την ήττα από την Ξάνθη, οι «ερυθρόλευκοι» αγνοούν την ήττα έχοντας πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, η ομάδα του Βαλβέρδε σε αυτά τα ματς δεν έχει δεχθεί γκολ με απολογισμό 11-0, έχοντας περάσει από δυνατές έδρες όπως η «Τούμπα» και το «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά τα ματς που απομένουν για τον Ολυμπιακό

24η αγωνιστική

Ολυμπιακός – Άρης

25η αγωνιστική

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

26η αγωνιστική

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

27η αγωνιστική

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

28η αγωνιστική

Ολυμπιακός – Κέρκυρα

29η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

30η αγωνιστική

Ατρομήτος - Ολυμπιακός
















Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα