«Ερυθρόλευκο» εξπρές τίτλων!

«Ερυθρόλευκο» εξπρές τίτλων!

Μάκης Σταθάτος
«Ερυθρόλευκο» εξπρές τίτλων!

bet365

Οκτώ σερί νίκες συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός με το «διπλό» στο Ηράκλειο, χωρίς μάλιστα, να έχει δεχθεί γκολ. Το gazzetta.gr σας θυμίζει το εκπληκτικό σερί των «ερυθρολεύκων».

Τελευταία φορά που που οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έφυγαν με το κεφάλι σκυμμένο ήταν στην εκτός έδρας ήττα από την Ξάνθη για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 22 Ιανουαρίου. Από τότε έχουν μεσολαβήσει οκτώ ματς για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει πετύχει το απόλυτο νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα στην ακριτική πόλη, την επόμενη αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Εργοτέλη. Ακολούθησαν τα τρίποντα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιο και ΟΦΗ. Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός τρέχει αυτή τη στιγμή ένα σερί πέντε νικών με απολογισμό τερμάτων 11 υπέρ και μηδέν κατά.

Στο διάστημα αυτό συνυπολογίζεται η νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς και τα δύο επιτυχημένα αποτελέσματα με τη Ρούμπιν Καζάν για τους «32» του Europa League. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» συμπληρώνουν ένα παζλ οκτώ σερί αήττητων αγώνων, χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ αφού ο απολογισμός τερμάτων τους είναι 17-0!

Αναλυτικά οι 8 σερί νίκες του Ολυμπιακού

Ημερομηνία

Διοργάνωση

Αγώνας

Σκορ

25/01/12

Κύπελλο

Ολυμπιακός – Πανιώνιος

4-0

28/01/12

Πρωτάθλημα

Ολυμπιακός – Εργοτέλης

3-0

05/02/12

Πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

0-2

10/02/12

Πρωτάθλημα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

2-0

14/02/12

Europa League

Ρούμπιν Καζάν -Ολυμπιακός

0-1

19/02/12

Πρωτάθλημα

Ολυμπιακός – Πανιώνιος

2-0

23/02/12

Europa League

Ολυμπιακός – Ρούμπιν Καζάν

1-0

04/03/12

Πρωτάθλημα

ΟΦΗ – Ολυμπιακός

0-2

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα