Πλησιάζει η «μέρα της κρίσης»

Πλησιάζει η «μέρα της κρίσης»

Gazzetta team
Πλησιάζει η «μέρα της κρίσης»

bet365

Αισιοδοξία από Βγενό και Πολέμη για την ΑΜΚ και την παρουσία αρκετών μετόχων στην ΓΣ της Παρασκευής. Ψάχνουν «συμπαίκτες» και πιέζουν Τζίγγερ για την εκπροσώπησή του

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την ΓΣ της Παρασκευής όπου θα φανεί ποιοι μέτοχοι είναι αποφασισμένοι να συνδράμουν για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα ο Παναθηναϊκός από την UEFA.

Το πρώτο πράγμα που έχει τραβήξει την προσοχή όλων είναι αν τελικά θα περάσει η πρόταση για μείωση της τιμής της «πράσινης» μετοχής στα 0,33 ευρώ. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον στρέφεται στους παρόντες και ποιοί είναι διατεθειμένοι να πάρουν μέρος στην ΑΜΚ.

Από τις μέχρι τώρα εξελίξεις, οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Αδαμάντιος Πολέμης εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα μπει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου. Η παρουσία τους θεωρείται δεδομένη, όπως και ότι θα συνδράμουν οικονομικά. Εκτός αυτών, δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του Θανάση Γιαννακόπουλου, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, χωρίς όμως να είναι σαφές αν θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ και με τι ποσοστό.

Από εκεί και πέρα, πιθανολογείται ότι στις 9 Μαρτίου θα εμφανιστούν και οι Ζολώτας Δάβαρης, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους, ενώ η παρουσία του Νίκου Πατέρα θα πρέπει να αποκλειστεί. Ωστόσο, ο ίδιος διαρρέει ότι δεν αποκλείει μελλοντική συνδρομή για το καλό του Τριφυλλιού.

Τέλος, αυτές τις ημέρες και μέχρι την Παρασκευή θα ενισχυθούν οι προσπάθειες να πειστεί ο Γ. Βαρδινογιάννης να είναι παρών στην ΓΣ ή έστω να εκπροσωπηθεί από κάποιον και να πάρει μέρος στην ψηφοφορία των θεμάτων προς συζήτηση, ενώ το ίδιο εντατικά αναμένεται να συνεχιστούν οι επαφές των Πολέμη και Mr MIG με επιφανείς φίλους της ομάδας προκειμένου να βοηθήσουν οικονομικά. Οι Αλαφούζος και Βασιλόπουλος δείχνουν να είναι δύο από αυτούς, όμως γίνονται προσπάθειες να συμμετέχουν και άλλοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα