«Δεν πωλείται ο Αγκουέρο»

«Δεν πωλείται ο Αγκουέρο»

«Δεν πωλείται ο Αγκουέρο»

bet365

Βέτο έθεσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στους επίδοξους μνηστήρες του Σέρχιο Αγκουέρο, μετά τα σενάρια που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον έχει στο «στόχαστρό» της.

Η συγκεκριμένα τα ρεπορτάζ της Ισπανίας αναφέρουν πως οι πρωτοπόροι της Πριμέρα Ντιβιζιόν ενδιαφέρονται τον Αργεντινό άσο της Μάντσεστερ Σίτι και στο πλαίσιο αυτό είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμα και τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν! Για την ακρίβεια μαζί με τον επιθετικό τους οι «Μαδριλένοι» προτίθενται να δώσουν και χρηματικό ποσό ύψους έξι εκ. λιρών, ώστε να δελεάσουν τους «Πολίτες», σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς.

Ο Ιταλός τεχνικός της Σίτι ωστόσο τόνισε ότι θα ήταν ευτυχής αν είχε τον Ιγκουαΐν στην ομάδα του, ωστόσο επιμένει ότι δεν για να τον αποκτήσει δεν θα θυσίαζε το αγαπημένο παιδί του Μαραντόνα. Χαρακτηριστικά τα λόγια του Μαντσίνι ήταν: «Ο Ιγκουαΐν είναι ένας κορυφαίος παίκτης, όμως δεν θέλουμε να πουλήσουμε για κανένα λόγο τον Αγκουέρο. Είναι αδύνατον για μας να τον πουλήσουμε. Θα μείνει εδώ, όμως αν ο Γκονζάλο θέλει να έρθει εμείς θα ήμασταν χαρούμενοι».

 

Τελευταία Νέα