Μόνο νίκη η Μαρσέιγ
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μπορεί να προερχόταν από την σπουδαία νίκη επί της Ίντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η κούραση έκανε την εμφάνισή της με συνέπεια να έρθει η πρώτη ήττα μετά το Νοέμβριο του 2011 και την Μονπελιέ. Έχει ένα παιχνίδι λιγότερο αλλά έχει μείνει πίσω για την θέση του Τσάμπιονς Λιγκ και χρειάζεται άμεσα βαθμούς.
ΤΟΥΛΟΥΖ: Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε στην εντός έδρας ήττα από την Σεντ Ετιέν. Οι «βιολετί» σημείωσαν δύο συνεχόμενες πειστικές νίκες κι έφτασαν τρεις βαθμούς μακριά από την τέταρτη θέση. Έχει βρει το κουμπί της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» έχοντας να ηττηθεί από την σεζόν 2006-07.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Μαρσέιγ: Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είδε να επιστρέφει τραυματίας από την εθνική ο Βαλμπουενά, ενώ εκτός είναι ο επιθετικός Ρεμί και ο αμυντικός Μπία.
Τουλούζ: Το ευχάριστο για τον Καζανοβά είναι ότι ταξιδεύει στην Μασσαλία χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.
ΦΟΡΜΑ (τελευταία 5 παιχνίδια)
Μαρσέιγ
Μπρεστ-Μαρσέιγ 1-0
Μαρσέιγ-Βαλενσιέν 1-1
Μαρσέιγ-Λιόν 2-2
Ρεν-Μαρσέιγ 1-2
Μαρσέιγ-Λιλ 2-0
ΦΟΡΜΑ (τελευταία 5 παιχνίδια)
Τουλούζ
Τουλούζ-Σοσό 2-0
Νανσί-Τουλούζ 0-3
Τουλούζ-Σεντ Ετιέν 0-1
Μπορντό-Τουλούζ 2-0
Τουλούζ-Καέν 1-0
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-3-1 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 2-2
2009-10: 1-1
2008-09: 2-2
2007-08: 1-2
2006-07: 3-0
ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Μαρσέιγ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μανταντά, Τραορέ, Ενκουλού, Ντιαβαρά, Αθπιλικουέτα, Ντιαρά, Σεϊρού, Μορέλ, Αμαλφιτάνο, Βαλμπουένα, Μπραντάο.
Τουλούζ (Αλέν Καζανοβά): Αχαμαντά, Οριέρ, Κονγκρέ, Αμπντενούρ, Σισοκό, Καπού, Ντιντό, Σιριέ, Ρεγκατέν, Ταμπανού, Ριβιέρ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
