Μια... μικρή λεπτομέρεια

Μια... μικρή λεπτομέρεια

Νίκος Αθανασίου
Μια... μικρή λεπτομέρεια

bet365

Ο Βλάσης Τσάκας συνεχίζει να διαδίσει πως στη συνέλευση της 9ης Μαρτίου θα πάει ως... αφεντικό κάτι που πολύ απλά δεν μπορεί να ισχύει βάσει καταστατικού!

Τις τελευταίες ημέρες και ενώ ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει λύση από τους νυν μετόχους, κυκλοφορούν σενάρια τα οποία διαδίδει ο Τσάκας αλλά... ντρέπονται να το γράψουν, πως στη Γ.Σ της 9ης Μαρτίου θα υπάρχουν εκπλήξεις. Ο κατά δήλωση ψεύτης μάνατζερ από την Καβάλα ισχυρίζεται πως θα πάει ως «αφεντικό» στη συνέλευση κάτι που δεν μπορεί να ισχύει βάσει καταστατικού.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ σε απόδοση 2.55 στην bwin

Όπως θα θυμάστε από την περίπτωση του Σουλτάν Αλ Σαούντ, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης βάσει καταστατικού είχε ενημερώσει τους υπόλοιπους μετόχους για το δικαίωμα προτίμησης, στέλοντας μάλιστα και το... περιβόητο τότε MOU. Αν, λοιπόν, ισχύει πως ο Παναθηναϊκός αλλάζει χέρια και πως σε μία εβδομάδα οι... αόρατοι Άραβες θα σκάσουν μύτη σαν αφεντικά, θα πρέπει να ενημερωθούν όπως ορίζεται από το καταστατικό όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι. Κάτι που δεν έχει γίνει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα