Με το «ζόρι» στη Μίλαν;
Ο 27χρονος διεθνής Ιταλός, Ρικάρντο Μοντολίβο, δεν δείχνει ιδιαίτερα ζεστός να αλλάξει φανέλα, ωστόσο ουσιαστικά παραδέχτηκε τις επαφές της ομάδας του με την Μίλαν για την μεταγραφή του.
«Το όνομά μου έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες. Υπάρχουν, λοιπόν, αρκετά ενδεχόμενα και υπάρχει επίσης η Μίλαν. Αυτή την ώρα, όμως, σκέφτομαι αποκλειστικά την Φιορεντίνα. Στο τέλος της σεζόν μάλλον θα αλλάξω ομάδα, κάτι που δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην αρχηγός των «Βιόλα», ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών Ιταλικών συλλόγων όπως Γιουβέντους, Ίντερ και Ρόμα.
Όπως αφήνει ο ίδιος να εννοηθεί, οι Ροσονέρι δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι για την απόκτησή του, αλλά εκείνος μάλλον θέλει να παραμείνει στην Φιορεντίνα, τη φανέλα της οποίας φοράει από το 2005.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
