«Δεν ακουγόμαστε λόγω... Τούμπας»

«Δεν ακουγόμαστε λόγω... Τούμπας»

«Δεν ακουγόμαστε λόγω... Τούμπας»

bet365

Ο Ντάριο Κρέσιτς μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του όταν παίζουν στην Τούμπα. Ο Κροάτης αναφέρθηκε στα μειονεκτήματα του, αλλά και στην επιθυμία του να παίξει στην Εθνική.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ομάδα, αλλά και στην Εθνική Κροατίας.

Αρχικά μίλησε για την επιθυμία του να αγωνιστή στην εθνική της πατρίδας του. «Θέλω να παίξω στην Εθνική Κροατίας. Μιλάω με τον προπονητή (σ.σ.: Μπίλιτς) και το ενδεχόμενο είναι πολύ ανοιχτό. Αν έπαιζα ένα 90λεπτο στο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα ήμουν αμέσως στην Εθνική Κροατίας. Δεν ξέρω το γιατί. Ήταν το παιχνίδι της ζωής μου, όμως αυτό μου το στέρησαν και καταλαβαίνουν όλοι γιατί δεν ήμουν καλά στη συνέχεια».

Για τα καλά και τα άσχημα στοιχεία του, υπογράμμισε: «Δύσκολο είναι να πω τα καλά και τα κακά σημεία. Το πιο σημαντικό είναι να έχει αυτοπεποίθηση ένας τερματοφύλακας. Αν την έχει αυτήν, μπορεί να πιάσει κι αυτά που θεωρεί δύσκολα. Δεκαπέντε χρόνια παίζω ποδόσφαιρο, έχω περάσει από πολλές ομάδες. Το αδύνατο σημείο μου είναι όταν παίζω με την μπάλα στα πόδια».

Για το αν μπορεί να διορθωθεί στη συνεννόηση του με την άμυνα, ο Κροάτης γκολκίπερ τόνισε: «Ακόμα και να θέλω να φωνάξω μέσα στην Τούμπα, δεν ακούγομαι. Και στα δύο μέτρα να είμαστε, δεν ακούγομαι. Αυτά γίνονται μόνο στις προπονήσεις, στον αγώνα η επικοινωνία πρέπει να γίνονται μόνο με τα μάτια».

Για το μειονέκτημά του στα μακρινά σουτ: «Υπάρχει πρόβλημα με τα σουτ από μακριά, λόγω της μπάλας που έχει η ΟΥΕΦΑ. Σε σουτ πάνω από τα 25 μέτρα, η μπάλα παίρνει περίεργη καμπύλη και μπορεί να σε ξεγελάσει».

Για το παρελθόν και τότε που βγήκε ξαφνικά εκτός ενδεκάδας: «Με πέταξε εκτός ενδεκάδας. Είχα και ψυχολογικό πρόβλημα τότε, αλλά δεν μπορώ να δώσω εξηγήσεις. Είναι, όμως, κάτι που πέρασε, δε με... σκότωσε, αλλά με έκανε πιο δυνατό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα