Για Ιγκουαΐν η Παρί

Για Ιγκουαΐν η Παρί

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Για Ιγκουαΐν η Παρί

bet365

Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αποκάλυψε ότι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρίσκεται στους στόχους της ομάδας, ενώ τόνισε ότι πολιτική των Γάλλων είναι να αγοράζουν τους καλύτερους.

Από την στιγμή που οι Καταριανοί απέκτησαν το πλειοψηφικό πακέτο της Παρί, πολλά έχουν αλλάξει στην πρωτεύουσα. Η μία μεταγραφή γίνεται μετά την άλλη, ο Κάρλο Αντσελότι κάθεται πλέον στον πάγκο και η ομάδα είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, παρότι βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την κορυφή και την Μονπελιέ. Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έδωσε συνέντευξη στο CNΝ, αναφέρθηκε στην πολιτική και στους στόχους της ομάδας, ενώ αποκάλυψε ότι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν της Ρεάλ είναι στους μεταγραφικούς στόχους των πρωτευουσιάνων.

Σε απόδοση 1.333 στην sportingbet η κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας από την Παρί Σεν Ζερμέν

«Ίσως ο Ιγκουαΐν παίξει για την ομάδα μας στο μέλλον. Ο Παστόρε είναι μεγάλος παίκτης και θα ήθελε να δει τον «Πιπίτα» να έρχεται εδώ και να παίζουν μαζί. Θέλουμε να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό οι καλύτεροι παίκτες να έρχονται στην Παρί. Αυτή είναι και η πολιτική μας, για να γίνει η Παρί μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Δε θα πούμε ότι θα γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, καθώς αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Έχουμε, όμως, την μεγάλη ιστορία της ομάδας πίσω μας και θα προσπαθήσουμε να γράψουμε τη δική μας», τόνισε ο πρόεδρος των Παριζιάνων.

Να θυμίσουμε ότι οι Γάλλοι κινήθηκαν για την απόκτηση του Πάτο από την Μίλαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και φαίνεται ότι αλλάζουν στόχο ενόψει του καλοκαιριού, καθώς υπολογίζουν σε μόλις δύο καθαρόαιμους επιθετικούς (Γκαμέιρο, Οαρό)...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα