«Mέσα» 64 εκ. ευρώ η Βίλα
Σύμφωνα με τον οικονομικό απολογισμό της Άστον Βίλα για την περίοδο «Ιούνιος 2010-Μάιος 2011», όπως επίσημα ανακοίνωσε ο σύλλογος, υπάρχει μια «τρύπα» ύψους 64 εκ. ευρώ. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, το «κενό» αυτό οφείλεται κυρίως στην αγορά του Ντάρεν Μπεντ, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα δεν υπολογίζονται οι πωλήσεις των Άσλεϊ Γιάνγκ και Στιούαρτ Ντάουνινγκ που ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο του 2011.
Τα παραπάνω, σε συνάρτηση με τα έσοδα ύψους 110 εκ. ευρώ για το τελευταίο οικονομικό έτος, ποσό ρεκόρ για τον σύλλογο, δικαιολογεί την αισιοδοξία που εξέφρασε με σχετικές δηλώσεις του ο οικονομικός διευθυντής της Άστον Βίλα, Ρόμπιν Ράσελ:
«Αντιμετωπίζουμε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον τοπικά και παγκόσμια. Για αυτό είμαι χαρούμενοι με την απόδοσή μας στον συγκεκριμένο τομέα. Η διοίκηση της Άστον Βίλα έχει εξασφαλίσει ένα υγιές οικονομικό μέλλον για την ομάδα, πάνω στο οποίο θα χτίσουμε και στοχεύσουμε σε αγωνιστικές επιτυχίες».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
