Δοκιμάστηκε και επιστρέφει

Δοκιμάστηκε και επιστρέφει

Απόστολος Παγώνης
Δοκιμάστηκε και επιστρέφει

bet365

Ο Γιώργος Κατίδης ολοκλήρωσε την δοκιμή του στην Έβερτον με τον καλύτερο τρόπο πετυχαίνοντας γκολ στο οικογενειακό διπλό των «εφοπλιστών». Ο νεαρός μέσος επιστρέφει αύριο και υπολογίζεται από τον Μασάδο για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη θα πάρει από αύριο ο Γιώργος Κατίδης. Ο νεαρός μέσος βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στο Λίβερπουλ για να δοκιμαστεί από την Έβερτον. Ο Κατίδης πήρε μέρος στην προπόνηση της πρώτης ομάδας, συμμετέχοντας παράλληλα στο οικογενειακό διπλό των «Εφοπλιστών».

Ο Ντέιβιντ Μόγες φαίνεται πως έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Κατίδη όπου πέτυχε και γκολ στο εσωτερικό φιλικό. Τώρα αν το καλοκαίρι η Έβερτον καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του θα φανεί σε 4 μήνες. Πάντως με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκης ο Κατίδης θα είναι κανονικά παρών στην προπόνηση της Πέμπτης και όπως όλα δείχνουν υπολογίζεται από τον Μασάδο για τον αγώνα με τη ΑΕΚ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα