O Θωμαϊδης πρώτος μάρτυρας

Gazzetta team
O Θωμαϊδης πρώτος μάρτυρας

bet365

Ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης ήταν ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε στους ειδικούς εφέτες ανακριτές για το σκάνδαλο των στημένων. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλοι μάρτυρες.

Οι Γ.Καλόφωνος και Γ.Αυγέρης παρέλαβαν από τον 9ο τακτικό ανακριτή Γιώργο Κασίμη τις 25.000 σελίδες δικογραφίας και 39.000 συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ.

Αφού διάβασαν τη δικογραφία ξεκίνησαν από σήμερα την εξέταση των μαρτύρων και ο πρώτος που κλήθηκε και εξετάστηκε από τον ανακριτή Καλόφωνο ήταν ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης που μέσα από την εκπομπή του «Δίκη» έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Η κατάθεση του κ. Θωμαΐδη κράτησε 2,5 ώρες και σε αυτή τέθηκαν από την πλευρά του ανακριτή αρκετές ερωτήσεις που αφορούν γνωστά πρόσωπα στον χώρο του ποδοσφαίρου και υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τη Δικαοσύνη και περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει το χρονοδιάγραμμα με βάση το οποίο θα κληθούν να καταθέσουν τα 68 φυσικά πρόσωπα στα οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα