Ματσάρα στο Μαδριγάλ!(vid)

Θάνος Σαρρής
Ματσάρα στο Μαδριγάλ!(vid)

bet365

Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Μαδριγάλ, σε μια αναμέτρηση με ευκαιρίες, γκολ, εντυπωσιακές αποκρούσεις και θεαματικό ποδόσφαιρο!

Το «κίτρινο υποβρύχιο» προηγήθηκε, στη συνέχεια η Μπιλμπάο κατάφερε την ανατροπή, αλλά ο Νιλμάρ μετά από λάθος του Ιραϊθόθ ισοφάρισε άμεσα, με το ματς να γίνεται... ρωσική ρουλέτα στο τέλος και τον Λόπες να κρατάει τον βαθμό για τη Βιγιαρεάλ! «Πιάνει» τη Μάλαγα στη βαθμολογία η Αθλέτικ και οι γηπεδούχοι την Σοσιεδάδ, που παίζει στις 19:00 με την Μαγιόρκα.

Η Βιγιαρεάλ λίγο έλειψε να αιφνιδιαστεί με το «καλημέρα», αλλά το λάθος του Γκονσάλο δεν στοίχισε, καθώς ο Σουσαέτα προτίμησε να τελειώσει τι φάση που δημιουργήθηκε μόνος του, με αποτέλεσμα να τη σπαταλήσει. Το λάθος αφύπνισε την oμάδα του Mολίνα, η οποία παρουσιάστηκε στη συνέχεια πιο συγκροτημένη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 10` με αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σένα. Έχοντας πλέον και την ψυχολογία με το μέρους του, το «κίτρινο υποβρύχιο» συνέχιζε να ελέγχει τον ρυθμό του ματς, με την απουσία του Γιορέντε από την επίθεση της Μπιλμπάο να είναι εμφανής. Στο 30` ο Σένα πήγε να εκτελέσει ξανά με φάουλ τον Ιραϊθόθ, ο οποίος εκτινάχθηκε και απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 42` μία κεφαλιά του Χάβι Μαρτίνες μετά από κόρνερ πέρασε άουτ και η Βιγιαρεάλ απάντησε με μία κεφαλιά του Κάνι, που είχε την ίδια κατάληξη.

Με την επανέναρξη, ο Μπιέλσα έριξε στο ματς και τον Γιορέντε, κρατώντας μέσα ωστόσο τον Τοκέρο και βγάζοντας τον Λόπες.. Μόλις στο 53` ο ο πρώτος σκόρερ της Μπιλμπάο έκανε αισθητή την παρουσία του, αλλά η κεφαλιά του από την «καρδιά» της περιοχής πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, η Βιγιαρεάλ είχε μια εξαιρετική στιγμή με τον Μαρτινούτσιο για το 2-0, ο οποίος «άδειασε» τον Ιραόλα, αλλά το σουτ του από την περιοχή κατέληξε άουτ. Στο 62`, όμως, ο Γιορέντε δεν λάθεψε και μετά από σέντρα του Τοκέρο από τα δεξιά, έκανε το 1-1. Η Βιγιαρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε μια ωραία προσπάθεια του Νιλμάρ στο 64`, αλλά προδόθηκε στο 67` από ένα λάθος στη μεσαία γραμμή. Ο Χάβι Μαρτίνες έβγαλε γρήγορα τον Σουσαέτα, ο οποίος με τη συνδρομή του Λόπες έκανε το 1-2!

Το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να επιστρέψει άμεσα. Μόλις τρία λεπτά μετά το γκολ του Σουσαέτα, ο Νιλμάρ εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος του Ιραΐθόθ μετά από αδύναμο σουτ του Μαρτινούτσιο για να κάνει το 2-2. Το ματς βρισκόταν... στην κόψη του ξυραφιού! Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, προσέχοντας παράλληλα και τα μετόπισθεν, με την Βιγιαρεάλ να έχει δύο καλές στιγμές με Μαρτινούτσιο και Καμούνιας, ενώ στο 88` ο Λόπες σταμάτησε το σουτ του Γιορέντε από την περιοχή. Ένα τεχνικό σουτ του Γκόμες στο 89` κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της Βιγιαρεάλ, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά και ένα δυνατό σουτ του Ιμπάι στο 92`, με το 2-2 να διατηρείται μέχρι τέλους.

 

Τελευταία Νέα