Ετοιμάζουν ραντεβού...

Ετοιμάζουν ραντεβού...

Gazzetta team
Ετοιμάζουν ραντεβού...

bet365

Το καμπανάκι της ΟΥΕΦΑ έχει χτυπήσει και έχει... ακουστεί καλά στους μετόχους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι «ψήνουν» συνάντηση για τις 2 ή 5 Μαρτίου.

Η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού είναι στις 9 Μαρτίου, όμως, αρκετοί από τους μετόχους του τριφυλλιού θα τα έχουν πει πιο πριν για να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας. Σύμφωνα με τη Sportday, το ραντεβού φέρεται να γίνεται 2 ή 5 Μαρτίου, ωστόσο ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί όλοι οι μέτοχοι επ’ αυτού.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεσα 2,5 εκατ. ευρώ και τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ μέχρι τον προσεχή Ιούνιο και ακόμα και αν δεν βοηθήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα ψάξουν οι άλλοι μέτοχοι την λύση για να μην τιμωρηθεί η ομάδα με αποκλεισμό από τις ετρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Μπροστάρηδες» σε αυτή την κίνηση είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με μετόχους και οικονομικά ισχυρούς φίλους της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα