Πλακώθηκαν Γκαλιάνι-Κόντε!
Οπως αναφέρει η Mediaset του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στο ημίχρονο του αγώνα ο Γκαλιάνι κατέβηκε στα αποδυτήρια και είπε... διάφορα στον διαιτητή Ταλιαβέντο και στον αρχιδιατητή Μπράσκι. Την ίδια ώρα περνούσε από εκεί ο Κόντε και έγινε ο κακός χαμός!
Με το τέλος του αγώνα -και αφού ο βοηθός Ρομανιόλι ολοκλήρωσε τα εγκλήματα ακυρώνοντας και καθαρό γκολ του Μάτρι μετά από αυτό του Μουντάρι- ο Γκαλιάνι κατέβηκε ξανά στα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση, όπως έξαλλος ήταν και ο Κόντε αλλά και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που λίγο έλειψε να πλακωθούν... και οι 22!
Οπως στο ημίχρονο, έτσι και στο τέλος, ακούστηκαν διάφορα... γαλλικά από Γκαλιάνι, Κόντε, διαιτητή, αρχιδιαιτητή και ποδοσφαιριστές, με τον Γκαλιάνι να αποχωρεί με πρόβλημα πίεσης!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
