Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα

Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα

Gazzetta team
Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα

bet365

Φαίνεται ότι ο κίνδυνος αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θορύβησε κάποιους μετόχους, με τους Βγενόπουλο και Πολέμη να βγαίνουν μπροστά.

Οι δύο μέτοχοι σε συνεργασία με άλλους επιφανείς φίλους του συλλόγου έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται προκειμένου να μην μείνει η ομάδα εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν την ώρα που ο Δημήτρης Γόντικας κάνει κινήσεις για να μαλακώσει η στάση της UEFA απέναντι στην ΠΑΕ.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης έχουν ήδη κάνει επαφές έτσι ώστε να συγκεντρωθούν το συντομότερο δυνατό 8 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, ο πρώτος επιδιώκει να ξεπεραστεί το εμπόδιο της ΓΗΠΕΛ χωρίς να έρθει σε ρήξη με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να βάλει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ.

Ο δεύτερος θα επιδιώξει συνάντηση των μετόχων για να συνεισφέρουν οικονομικά, ενώ θα ζητηθεί από τον «Τζίγκερ» να συμμετέχει μέσω των εκπροσώπων του στη Γ.Σ. της 9ης Μαρτίου, ώστε να ληφθεί η απόφαση να πάει η τιμή μετοχής στο 0,33 προκειμένου να βάλει το ποσό του 1,9 εκατ. ευρώ ο Βγενόπουλος.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γόντικας έχει θέσει ως προτεραιότητα να βρεθούν τα 2,8 εκατ. ευρώ για να εξοφληθούν μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου παίκτες που έχουν φύγει από την ομάδα. Αν πάντως, δεν βρεθούν τα χρήματα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. θα επιδιώξει να έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες για διακανονισμό στην καταβολή των οφειλομένων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα