Ντέρμπι... Scudetto! (vid)

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ντέρμπι... Scudetto! (vid)

bet365

Το «Σαν Σίρο» θα είναι κατάμεστο από 80.000 τιφόζι των Μίλαν και Γιουβέντους, που ήρθε η ώρα να βρεθούν ξανά τετ α τετ σε ένα ντέρμπι κορυφής!

ΜΙΛΑΝ: Οι Ροσονέρι είναι στο +1 με ένα ματς περισσότερο και θέλουν τη νίκη για να πάνε στο +4, έστω με ένα επιπλέον παιχνίδι, μεταφέροντας την πίεση στην πλευρά της Γιουβέντους. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πιστεύει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι, αν και οι απουσίες των Ιμπραΐμοβιτς και Μπόατενγκ κυρίως είναι σοβαρές. Οπως και να έχει, οι Μιλανέζοι θέλουν να αποδείξουν ότι δικαίως οι Μπιανκονέρι τους θεωρούν φαβορί και ξέρουν ότι αυτή είναι η ευκαιρία τους να αναγκάσουν τη Γιούβε στην πρώτη της φετινή ήττα, ελπίζοντας ότι έτσι θα καταφέρουν και σημαντικό ψυχολογικό πλήγμα. Επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα έχει η Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Με το 3-1 επί της Κατάνια η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες και είναι στο -1 από τη Μίλαν με ένα ματς λιγότερο. Με δεδομένο ότι υπάρχει αυτό το «ματς λιγότερο», η Μεγάλη Κυρία θεωρητικά βολεύεται και με την ισοπαλία στο «Σαν Σίρο» αλλά σε τέτοιους αγώνες παίζει πάντα για τη νίκη και αυτή θα κυνηγήσει, ώστε να πάρει βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα για τη συνέχεια. Ο Αντόνιο Κόντε αλλά και όλοι στο Τορίνο έδωσαν τον τίτλο του φαβορί στον αντίπαλο και οι Μπιανκονέρι ελπίζουν ότι θα σταθούν ξανά στο ύψος των περιστάσεων και θα πετύχουν τον στόχο τους. Εκτός έδρας έχουν πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες.


ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΜΙΛΑΝ: Τραυματίες είναι οι Μπόατενγκ, Μάξι Λόπες, Ζέεντορφ και Ακουιλάνι, ενώ λείπουν εδώ και πολύ καιρό οι Κασάνο, Γκατούζο, Μέρκελ και Στράσερ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Δεν υπάρχουν προβλήματα για τους Μπιανκονέρι.


Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 2-2-1 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 1-2
2009-10: 3-0
2008-09: 1-1
2007-08: 0-0
2006-07: -
2005-06: 3-1


Η ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)

ΜΙΛΑΝ
Τσεζένα-Μίλαν 1-3
Ουντινέζε-Μίλαν 1-2
Μίλαν-Νάπολι 0-0
Λάτσιο-Μίλαν 2-0
Μίλαν-Κάλιαρι 3-0
Νοβάρα-Μίλαν 0-3

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Γιουβέντους-Κατάνια 3-1
Πάρμα-Γιουβέντους 0-0
Γιουβέντους-Σιένα 0-0
Γιουβέντους-Ουντινέζε 2-1
Αταλάντα-Γιουβέντους 0-2
Γιουβέντους-Κάλιαρι 1-1


ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Μίλαν (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι):
Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι, Νοτσερίνο, Φαν Μπόμελ, Μουντάρι, Εμάνουελσον, Πάτο, Ρομπίνιο.

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Πέπε, Μάτρι, Βούτσινιτς.

 

Τελευταία Νέα