Αναλαμβάνουν δράση...

Αναλαμβάνουν δράση...

Gazzetta team
Αναλαμβάνουν δράση...

bet365

Η τιμωρία της ΟΥΕΦΑ αλλά με αναστολή φαίνεται πως ταρακούνησε τους μετόχους του Παναθηναϊκού με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Αδαμάντιο Πολέμη να είναι έτοιμoι να βρουν λύση.

Για να αποφευχθεί η τιμωρία της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που είναι αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο «Βγενό» και ο Πολέμης αναμένεται να αναλάβουν δράση, όπως αναφέρει η «SportDay»!

Οι πράσινοι πρέπει μέχρι τις 31 Μαρτίου όπου θα βρεθούν και πάλι απέναντι στην πειθαρχική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας να έχουν βρει λύση και συγκεκριμένα οχτώ εκατομμύρια ευρώ και να πληρωθούν τα χρέη που υπήρχαν μέχρι το τέλος του προηγούμενου έτους.

Οι δύο μέτοχοι θα προσπαθήσουν να συναντηθούν πριν από την Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου. Σε αυτή τη συνάντηση θα τεθεί επί τάπητος πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να βάλει ο καθένας από αυτούς για να ξεπεραστεί το πρόβλημα του που υπάρχει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται μέχρι τις 9 Μαρτίου να υπάρξουν και νέοι συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα