«Βοήθησαν τα γκολ και ο διαιτητής»

«Βοήθησαν τα γκολ και ο διαιτητής»

Απόστολος Παγώνης
«Βοήθησαν τα γκολ και ο διαιτητής»
Στα γρήγορα γκολ και την... βοήθεια του διαιτητή, στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Ουντινέζε..

Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Σήμερα τελείωσε η Ευρωπαϊκή πορεία μας και αυτό μετράει κυρίως. Χάσαμε, αποκλειστήκαμε και δεν έχω να κρατήσω τίποτα άλλο, τουλάχιστον για σήμερα».

Για το τι δεν πήγε καλά και ήρθε η ήττα, ο Γκαρσία τόνισε: «Πρέπει να είμαστε προβληματισμένοι από την αμυντική μας παρουσία απέναντι στην Ουντινέζε. Αυτή ήταν μία καλή ομάδα, την βοήθησαν τα γρήγορα γκολ και το γεγονός ότι την έπαιξε ένας Ιταλός διαιτητής».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα