Ποινή αλλά και δεύτερη ευκαιρία...

Ποινή αλλά και δεύτερη ευκαιρία...

Γιώργος Τσακίρης
Ποινή αλλά και δεύτερη ευκαιρία...

bet365

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με ποινή ευρωπαϊκού αποκλεισμού για ένα χρόνο αλλά με αναστολή κι αν αποδείξει στις 31 Μαρτίου ότι έλυσε τα προβλήματα της, τότε θα ανασταλεί η τιμωρία!

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε στην πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ και παρουσίασε τα στοιχεία και κατάφερε να πετύχει το ελάχιστο της ποινής που είναι ένας χρόνος αποκλεισμός με αναστολή και 150.000 ευρω προστιμό. Μία απόφαση με αναστολή γιατί η Ένωση κατάφερε και πήρε παράταση μεχρι 31 Μαρτιου για να μπορέσει να αποδείξει οτι ειναι σε δρόμο οικονομικής εξυγίανσης καταβάλοντας μεχρι τότε ένα ποσό που θα αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς ΑΕΚ-ΟΦΗ σε απόδοση 2.80 στην bwin

Η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα γιατί οι περισσότεροι περίμεναν μεγαλύτερο χαστούκι και κάποιοι θεωρούσαν ως δεδομνο τον αποκλεισμό της ΄Ενωσης για τρία χρόνια κατι που δεν υφίσταται και μάλιστα αν καταφέρει να προχωρήσει σε διακανονισμούς που απαιτούνται και παρουσιάσει στις 31 Μαρτίου εικόνα ομάδας που πληρώνει δεν θα εχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μάλιστα σε αυτά θα εμφανίζονται πλέον εκτός της εκκαθάρισης του ομολογιακού δανείου τα χρήματα που θα έχουν μπει στην ΑΕΚ από τους Νικολαΐδη και Οικονομόπουλο τα οποία θα πάνε στην Εφορία, σε ασφαλιστικούς οργανισμούς και υπαλληλικό προσωπικό. Αρα θα αποδικνύεται ότι ο Δικέφαλος πληρώνει.

Πλέον το θέμα είναι να υπάρξουν τα καταλληλα deal με πρώην και νυν παίκτες να γίνουν όλοι οι διακανονισμοί προκειμένου να διαπιστωθεί πόσα ακριβώς χρήματα χρειάζεται η ΑΕΚ προκειμένου να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά ακόμη και να αποδειχθεί ότι μπορεί να χρειαστούν λιγότερα από τα 4 εκατ. ευρώ. Η μπάλα είναι πλέον στο... τερέν των μετόχων οι οποίοι αν μη τι άλλο θα πρέπει να ανταποκριθούν στην υποχρέωσή τους για να σώσουν την ΑΕΚ. Τόσο απλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα