Ιντερ-Μίλαν για... τα πάντα! (vid)

Ιντερ-Μίλαν για... τα πάντα! (vid)

bet365

Οι μάχες για Scudetto, έξοδο στο Champions League αλλά και Europa League παραμένουν ανοιχτές. Και πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα στο «Τζιουζέπε Μεάτσα».

ΙΝΤΕΡ: Η ήττα με 3-1 από την Πάρμα ήταν... μαχαιριά για την Ιντερ στην προσπάθεια της για έξοδο στο Champions League. Τα πράγματα, πλέον, είναι πολύ δύσκολα για τους Νερατζούρι αλλά με δεδομένο ότι κινδυνεύουν να μείνουν και εκτός Ευρώπης γενικά, είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα στο τοπικό ντέρμπι. Το θετικό για τον Αντρέα Στραματσιόνι είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα απουσιών και η Ιντερ κατεβαίνει στο γήπεδο για τη νίκη. Αλλες εννιά έχει φέτος ως γηπεδούχος, με τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι Ίντερ-Μίλαν; Σε απόδοση 1.65 στην betoto

ΜΙΛΑΝ: Το 1-1 στο Γιουβέντους-Λέτσε διατήρησε ζωντανή την Μίλαν στην προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου και οι Ροσονέρι ξέρουν ότι είναι υποχρεωμένοι με κάθε τρόπο να πάρουν το τρίποντο στο τοπικό ντέρμπι, ώστε να παραμείνουν ζωντανοί ή και να πατήσουν κορυφή αν στραβοπατήσει ξανά η Γιουβέντους. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι σίγουρος πως οι παίκτες του θα παρουσιαστούν όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο του «Τζιουζέπε Μεάτσα» και περιμένει την 13η εκτός έδρας νίκη, με τους Ροσονέρι να έχουν και τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες εκτός έδρας.


ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΙΝΤΕΡ: Τραυματίας είναι ο Κασταΐνιος και αμφίβολοι οι Ναγκατόμο, Κίβου.

ΜΙΛΑΝ: Τραυματίες είναι οι Ρομά, Ιντσάγκι, Πάτο, Τιάγκο Σίλβα και Ζέεντορφ.


ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 5-0-1 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 0-1
2009-10: 2-0
2008-09: 2-1
2007-08: 2-1
2006-07: 2-1
2005-06: 3-2


ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)

ΙΝΤΕΡ
Πάρμα-Ιντερ 3-1
Ιντερ-Τσεζένα 2-1
Ουντινέζε-Ιντερ 1-3
Φιορεντίνα-Ιντερ 0-0
Ιντερ-Σιένα 2-1
Κάλιαρι-Ιντερ 2-2

ΜΙΛΑΝ
Μίλαν-Αταλάντα 2-0
Σιένα-Μίλαν 1-4
Μίλαν-Τζένοα 1-0
Μίλαν-Μπολόνια 1-1
Κιέβο-Μίλαν 0-1
Μίλαν-Φιορεντίνα 1-2


ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Ιντερ (Αντρέα Στραματσιόνι):
Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Ζανέτι, Γκουαρίν, Στάνκοβιτς, Καμπιάσο, Σνάιντερ, Μιλίτο, Ζάρατε.

Μίλαν (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα, Μπονέρα, Αντονίνι, Νοτσερίνο, Φαν Μπόμελ, Μουντάρι, Μπόατενγκ, Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα